עבור לתוכן

הסרת אייקון מה-Notification area

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

מכירים את המקום הזה בווינדווס איפה שיש מלא אייקונים של תוכנות שמתקינים...ליד השעון. (אייקון אחד שבטח לכולכם יש זה האנטי וירוס..)

אז יש לי Win XP Pro והתקנתי איזו תוכנה אחת שכאשר מפעילים אותה אז מופיע האייקון שלה במקום הנ"ל (כאשר פותחים אותה האייקון נעלם אך כשסוגרים אותה האייקון חוזר למטה..כי התוכנה עדיין רצה).

אני רוצה שהתוכנה תרוץ אך ללא האייקון הזה למטה..

אפשרי?

10x

פורסם

כל תוכנה ואיך שאתה מגדיר אותה , אתה צריך להיכנס לאפשרויות של התוכנה ולבחור hide לאייקון ב-system tray , או משהו כזה בסגנון.

פורסם
  • מחבר

חחח אם זה היה כל כך קל לא הייתי פותח נושא במיוחד בשביל זה.. ;)

תודה על העזרה..אבל אין אפשרות כזו דרך התוכנה..

פורסם

יש גם אפשרות להסתיר אותם , אבל לא לגמרי...

תלחץ על מאפייני ההתחל(Start) תיכנס לחוצץ ה-Taskbar , שם תלחץ על Customize ושם תלחץ על מה שאתה רוצה להסתיר.

פורסם

איזה תוכנה זאת?

פורסם
  • מחבר

תלחץ על מאפייני ההתחל(Start) תיכנס לחוצץ ה-Taskbar , שם תלחץ על  Customize ושם תלחץ על מה שאתה רוצה להסתיר.

עשיתי את זה כבר..אבל כמו שאתה אומר, זה רק מסתיר וכשלוחצים על החיצים האלו שפותחים את כל הסמלים..אז רואים אותו שם.

*וזה עקרוני איזו תוכנה זאת!?

פורסם

להגיד את האמת עוד לא ראיתי תוכנה שאי אפשר באפשרויות להוריד את הסמל מהטאסק-באר...זה די עלוב

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שאם היתה אפשרות הייתי מוצא אותה..אם זה עלוב או לא זו לא השאלה..

מי שיכול לעזור באמת שידבר בבקשה

פורסם

אל תדאג אני מאמין לך...

ומה "החשאיות" בקשר לשם של התוכנה?

תן לי את השם של התוכנה/לינק

אני יתקין אותה אצלי ואני יבדוק , אין לך מה להפסיד מזה... ::)

פורסם

בקליק ימני על האייקון אין לך אפשרות כמו Close או Exit? מבחינתי תוכנה שאי אפשר לסגור אותה כשרוצים היא בבחינת וירוס.

ובכל מקרה, איך שהדיון הזה מתגלגל, הוא נראה לי מתאים יותר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

כן...אפשר לסגור את התוכנה בלי בעיה.

תודה על הדאגה אבל זה לא וירוס ;)

פורסם

תוכנת האקינג...

או שזה משהו של המורדים והוא מתבייש.... ;D

פורסם

יש הרבה תוכנות שמעלימות צלמיות של תוכנות מכל מקום אפשרי. חיפוש קטן ב-Tucows העלה את התוכנות האלו:

http://www.tucows.com/interface_systemtray95_default.html

אם לא תמצא, אז התוכנה הבאה תעשה את העבודה, (אע"פ שהיא קצת מסורבלת): http://www.xdesksoftware.com/systrayx.html

פורסם
  • מחבר

אחרי 12 תגובות הגיעה התגובה לה ציפיתי.

drBozo תודה רבה!!  :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים