עבור לתוכן

צריך עזרה באוברקלוק

Featured Replies

פורסם

יש לי את המפרט הבא:

p4 2.6

abit ic7

geil LL pc 3500

SP94 with enemax 92 fan

וספק ANTEC TRUE POWER 4300W

תקנו אותי אם אני טועהץ ל2.6 יש רק סטפינג 1 לא? אני לא יכול לעבור את ה3.3 ואני רואה אנשים אחרים אם קירור אוויר פחות טוב משלי עוברים את ה3.6 אם מתח נמוך וקירור פחות טוב משלי. מישהו יכול לעזור לי להמשיך בOC?

פורסם

אתה לא מציין פרט מאוד חשוב.. האם זאת סדרת B או C (באס 533 או 800)

אני מאמין שיש יותר מסטפינג אחד אבל אני לא יכול להגיד דברים שאני לא סגור עליהם...

כל מעבד יגיע לתוצאות שונות גם אם יצא מאותו פס יצור באותה שניה, ההפרש בין 3.3 ל 3.6 לא גדול בכלל

יש מעבדים שמאותה סדרה יגיעו ל 2.8 ואחד אחר יגיע ל 3.2 \ 3.4 , זה גם תלוי בחומרה שלך וגם תלוי במזל על איזה מעבד נפלת

הלוח אם והזכרונות שלך מצויינים לא אמורים להגביל בשלב הזה (כמובן לא לעבור את מהירות הזכרונות, בשביל זה משנים יחסים בעת הצורך)

איפה נתקעת (באס\מתח) ומה עצר אותך (חוסר יציבות בהמשך?)

פורסם

אתה לא מציין פרט מאוד חשוב.. האם זאת סדרת B או C (באס 533 או 800)

2.6GHZ ===> C

2.66GHZ ===> B

בחזרה לנושא שלנו, מה 3.3GHZ שלך, אתה נמצא על FSB של יותר מ 250MHZ. האם סינכרוני? כי יש כמה אופציות, אבל קודם:

>> איזה BIOS יש לך?

>> איזה כמות של זכרון?

>> מה יש לך עוד במארז, אשר "אוכל" הרבה הספק?!

ד"א, אתה מתקוון לספק של 430W נכון? כי ספק של 4300W יחשמל אותך לפני שתשים בשקע!  ;D ;D

פורסם
  • מחבר

המעבד שלי הוא 2.6C

(800FBS) והמעבד שלי לא קריר במיוחד (36 מעלות בלי OC אם SP94 ואם AS5) והוא עולה ל40 במנוחה בOC ל3.2

הראם שלי לא כל כך טוב כמו שהוא נשמע.. הוא לא עובר את ה440MHZ לא משנה אם איזה תזמונים ואם איזה מתח.

אבל הוא עדיין לא אמור להגביל אותו (עד באס של 275 הוא לא אמור לעשות בעיות). שמעתי שצרך להעלות מתח לציפסט לפעמים נכון?

אבל אין לי את האפשרות בלוח לעשות את זה. שמעתי שאם מעלים את המתח של הAGP זה מעלה גם את של הציפסט. זה נכון או המצאה?

ןבקשר למתחים: אם המעבד אני לא רוצה לעבור את ה1.7 כי זה מתחל להיות לא בריא לו. הראם עובד על 2.8 אם תיזמונים כמעט מינימלים (2.2.2.6)

אז מה עכשיו אני יכול לעשות כדי לעבור את ה3.3?

**עריכה** אופס... אני מתכוון לANTEC TRUE POWER 430W ואני לא בסיכרוני (אז הראם הוא לא זה שמגביל) וביוס עידכנתי לא מזמן אם תוכנה של ABIT שנקראת fleshmenu ויש לי 512 מגה זיכרון של 433MHZ ואין לי ממש כלום במחשב. סידי 1 וכרטיס מסך 9600TX ופלופי והארד דיסק 1 של 120 גיגה SATA

ושתי קטודות UV ו4 מאווררי מארז ועוד מאוורר 92 של ENEMAX על המעבד.

פורסם

holy JC, אני עם אותו הלוח על באס של 290+ יציב ביחס של 5:4 לזיכרונות, וביחס של 1:1 על 270 אני יציב. אם אתה צריך עזרה בכל הנוגע לעניין, צור איתי קשר באייסי, כך יהיה לי קל הרבה יותר לעזור לך, המספר של הוא 123472891.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים