פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להעתיק קבצים שגדולים מ4 GB?כשניסיתי הייתה לי את ההודעה הזו: There is not enough space on the disk.! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GBמה עלי לעשות?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים כמו שכבר רשום בהודעת שגיאהFAT32 תומך עד קובץ בגודל 4GBלעומת NTFS שתומך עד קובץ בגודל בלתי מוגבלתשתמש בפרטישן מג"יק או משו דומה ותמיר ל NTFS
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר יש לי ווינדוס XP ואני לא יודע איך לעשות (ההמרה) את מה שאמרת, תוכל לכתוב איך?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר לפרמט את הווינדוס או כונן אחר שאליו אני רוצה להעביר את הקובץ?ואז זה אומר שכל מה שיש לי שם אבד?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים לא נכון. לא צריך לפרמט כדי להמיר את פורמט מערכת הקבצים.אתה צריך להוריד את התוכנהPartition Magic 8או חדשה יותר ושם תוכל להמיר ללא פירמוט.
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר לא נכון. לא צריך לפרמט כדי להמיר את פורמט מערכת הקבצים.אתה צריך להוריד את התוכנהPartition Magic 8או חדשה יותר ושם תוכל להמיר ללא פירמוט.ואז אם אני משנה את סוג הכונן, אז איזה השלכות יהיו לזה?(על קבצים, או מהיריות,או משהו אחר)
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים גם פארטישן מג'יק לא צריך. אפשר בXP לעשות המרה לNTFS בלי זה ובלי פרמוטTo convert a volume to NTFS from the command promptOpen Command Prompt. In the command prompt window, type convert drive_letter: /fs:ntfsFor example, typing convert D: /fs:ntfs would format drive D: with the ntfs format. NotesTo open command prompt, click Start, point to Programs, point to Accessories, and then click Command Prompt. You can convert FAT or FAT32 volumes to NTFS with this command. Related Topics
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר עשיתי את מה שDARK MIND כתב ואז זה כתב לי:" : enter current volume label for drive E(שזה הכונן שאני רוצה להפוך אותו) מה לעשות הלאה?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר הצלחתי!!!לכל מי שעזר לי תודה!!ובייחוד ל Dark mind שהשתמשתי בעזרה שלותודה רבה!!ישששששש
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים For example, typing convert D: /fs:ntfs would format drive D: with the ntfs formatהאם הפקודה הזו רק משנה את מערכת הקבצים ל-NTFS או באמת מפרמטת (במובן של מוחק הכל....) את הכונן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.