פורסם 2004 ביוני 2321 שנים שלום לכם!תראו אני בדילמהיש לי מאוור למעבד termaltekוגם מאוור מארז של אותו החברהוהמחשב שלי יושב על 39 מעלותואני רוצה להוריד אותו עוד יותראני לא ידוע איך עושים את זהכול החוטים שלי בתוך המחשב עוברים בתוך תעלות מיוחדות ויש מלא מקום בתוך המחשבאני לא מבין למה הוא כזה חםמה אני עושהאני מאוד ישמח אם תעזרו לי ??? :-X
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים תמיד אפשר להוסיף עוד מאוררים (במקומות הנכונים כמובן)המחשבים של היום כבר לא מסתפקים במאורר אחדבקשר למאורר שיש לך איפה הוא ממוקם והאם הוא מוציא או מכניס אוויר?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים איזה מעבד יש לך ? אם זה AMD אז זה נראה בסדר מאוד, אבל אם כשהוא מתחיל לפעול (FULL LOAD ) אזהוא מתחמם עוד יותר, אני מציע להחליף משחה טרמית (יש מדריך באתר )
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים קח בסטיקי הזה יש את כל הפתרונות והמידע שאתה צריך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים אבל הוא רוצה להוריד עוד , למרות שבאמת לא כל כך צריך...אבל תן לו הוא רוצה אז סבבה
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים silent tower 180nis, אני מציע אותו בגלל שאתה נשמע לי בן אדם שלא אכפת לו אם הטמפ טובה או רעה, הוא פשוט רוצה להוריד ועוד ועודהמחיר של הסיילנט טאוור ממש מציאה והוא אחד הסינקים הכי חזקים היום, לדעתי הוא יתן לך את הטמפ הכי נמוכות שקירור אוויר יכול לספק היום במחיר הזההחיבור הוא גם מאחורי הלוח אז תצטרך להתאמץ קצת ולפרק את המחשב, עד כמה שזכור לי הוא מגיע עם משחה טרמית לא רעה אבל בשביל להוריד עוד קצת תוכל לקנות שפורפרת עם חומר טרמי טוב (arctic silver \ nano blue)
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר תרא יש לי כולה מאוור על המעבד של טארמלטק שהוא עשוה 4921 סיבוביםועוד מאוור בקדימה של המארז גם של טרמלט עם ווסתאבל המחשב שלי מגיע ל46 מעלותאני רוצה להוריד אותו עודמה אני צריך לעשות?איפה עוד לשים מאוורים ומה שהמאוורים יעשו יוציא או יכניסבבקשה תעזרו לי
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר תראה אחי יש לי מישחה טרמיתשמתי אותה כבראבל אני לא יודעה איך לסדר את הכיוונים של המאוורים
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים סבבה... תקרא את המדריך הזה ואתה תדע כבר איפה למקם אותם , אבל תקרא! זה מדריך לעשות סירקולציה נכונה של אוויר במארז(איפה למקם אותם וכו')
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים ואיי שכחתי לגמרי!איזה מסטול אני!! פרסמתי את ההודעה ושכחתי לתת לך לינק...הנה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.