עבור לתוכן

עצירה של מאוורר בזמן פעולה , יכול לגרום לנזקים?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי הכניס "בטעות" אצבע למאוורר בפאנל , כי יש שם גריל של ביוזהרד והוא פתוח כזה , אז הוא עצר אותו קצת , זה יכול לגרום נזק כלשהוא?

וזה לא קרה רק לו , משום מה האצבעות של כולם "נשאבות" לשם... ::)(ילדים מטומטמים)

אם זה יכול לגרום נזק אני מתכוון לגדר את איזור המחשב שלי...

אז מה אתם אומרים?

ואל תגידו לי למצוא חברים חדשים שלא מכניסים ידיים למאוורר...אני עובד על זה ;D

נ.ב - את האמת לא הייתי בטוח איפה לפתוח את התראד , אז אם צריך להעביר , תעבירו.

פורסם

עקרונית זה יכול לפגוע במאורר אם תעשו את זה יותר מידי, לפגוע בכנף או במנוע

במחשב עצמו זה לא יפגע גם אם כנף תעוף (מה שהסבירות לא גבוהה כל כך) לא אמור לפגוע בחומרה

אבל כמובן שעדיף להמנע ממקרים כאלה בעתיד (:

פורסם
  • מחבר

אבל כמובן שעדיף להמנע ממקרים כאלה בעתיד (:

תגיד את זה להם , ילדים מזוכיסטים...

טוב פאקו תודה על התשובה הזריזה ;)

עריכה:משו שלא כל כך קשור...

אתה יכול לרשום למעלה בחתימה במקום BLOOD , לרשום Blood In Blood Out

אם יש מקום :P

פורסם

כמו שוואטוס אמר זה יכול לגרום לנזק בכנף או במנוע אם כי אינ לא חושב שנגרם נזק במקרה שלך או לפחות לא

איזה משהו חמור או מורגש בכלל...

אבל כמו שחשבת כבר, תמצא חברים שלא מכניסים ידיים למאווררים ;D

פורסם

>:( >:(>:( >:(>:( אתה פאקו, אני לא בוגד במשפחה!

ורשום שם BLOOD IN BLOOD OUT אבל זה למטה אז כמעט ולא רואים..

טוב קיצר אל תגרור אותי להרוס את התארד בכוח חחחח

אם חברים שלך לא נרגעים תשמור על המחשב שלך זה לא משחק, או שתחשמל אותם או שתשים גריל סגור יותר (דמוי מטרה)

פורסם

תחליף את המאוורר לדלתא או משו

תאמין לי הם ילמדו לבד לא לשים שם ידיים ;D

פורסם
  • מחבר

LOL!!!!!!!!

קולר-מאסטר קרעת אותי עכשיו!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D

ואיי אני מת מצחוק :o

וואטוס - אני מהספיידרס אל תתעסק איתי אחרת אני ישבור גם לך את הגב כמו שעשיתי לאחיך!

טוב די חלאס עם הספאם!

פורסם

חחחח ספיידרס, במקומך לא הייתי מדבר.. הבן אדם קיבל לינץ של 50 איש ובסוף מצא את עצמו מת בתחתית ההר..

טוב באמת דיי עם הספאם הגזמנו הכל בגללך..

הרעיון עם הדלתא חביב פלוס אבל לא פרקטי, יכול לשבור לך כנף בקלות..

חבר שלי חיבר מאורר ל16וולט ודחף חתיכת עץ, שני כנפיים עפו.. שזה מחוץ למחשב זה חפיף אבל בתוך המחשב לא היית רוצה שזה יקרה נכון?

בקיצור חבל על מאוררים אני אומר לכולם לא משנה איפה המאורר ממוקם ואיזה מאורר זה תמיד תשימו גרילים שלא יוכלו להכנס האצבעות

אני הרגשתי על בשרי מאורר תמים למראה (מאורר לדים שפועל ב2500 סלד) שדפק לי את האצבע וכמה שעות הרגשתי זעזוע בעצם...

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שלא ממש מצאתי גרילים נורמאליים לשים , אני פשוט אהבתי את הביוזהרד

טוב עכשיו שאני יודע שיש סיכוי שזה יגרום נזק אז אני ידבר איתם ברצינות שלא יגעו בזה(למרות שלא מקשיבים לי וכל פעם אומרים בטעות >:()

פורסם

חחחחח אתה דואג יותר למחשב שלך או לחברים שלך ?... למחשב נכון ? ;D

גם אני הכנסתי בטעות אצבע למאוורר הג'נרי של המעבד שלי ...לא נעים הלהב של המאוורר נכנס לי לתך האצבע וירד לי מלא דם אחרי שחבשתי את האצבי הדם המשיך לרדת

והרים לי את הציפרון !

תראה כל עוד זה חברים אז לא נורא אבל אם מדובר גם בבני-דודים קטנים שבאים לבקר אז תדאג לחסום אלהם את הגישה לזה , לידל קטן זה יכול להיות הרבה יותר קטלני

פורסם

ברור שדואגים יותר למחשב מאשר לחברים, החברים מביאים את זה על עצמם וכמו אידיוטים מכניסים את האצבע למשהו קשיח שמסתובב מהר

המאורר חסר אונים תקוע לו עם ברגים לא יכול לזוז וצריך לסבול את האידיוטים האלה...

אה, ואם כבר ילד קטן מכניס אצבע תדאג לצלם את זה ולהעלות לפורום כללי, בזמן האחרון תמונות\סרטונים מפחידים נכנסו חזק

(אחד המקרים הבאמת קשים לצפיה היה ניר ממותג מחשבים...)

בכל מקרה אני לא מבין את העניין ולמה ממשיכים בתארד הזה, הם חברים שלך, הם הורסים לך את המאורר.. תגיד להם שיפסיקו, לא יפסיקו תוריד להם מכות או משהו מה זה הקטע הזה, אני ממש מקווה שהכל בצחוק והם לא מהמפגרים האלה שצוחקים משטויות, תקנה להם איזה נוקיה ב50 שקל שישבו בצד וישחקו סנייק

כל הקטע הטכני נגמר בזה שזה מסוכן למאורר יכול לפגוע בכנפיים במנוע זה לא טוב שים גריל שעולה 12 שקל ובזה גמרת את העניין

so long, loco

פורסם

מתן גם הככה את הנזק הבלתי הפיך גרמת לגרוטאה שלך (בזה ששמת לוח GB עם צ'יפסט SIS במקום להביא ABIT/ASUS נורמלי עם צ'יפסט INTEL)

דרך אגב, אני לא חושב שזה יגרום לנזק משמעותי... מקרה הרע כנף תשבר אז תחליף את המאורר (ובהזדמנות את המארז המחורר שלך מכל כיוון אפשרי :P)

כמו שמישהו שהניק שלו היא אחלה חבר ויש לה אחלה מוצר (השם שלי :P) אמר, שים מאורר דלתא (או מאורר מכל סוג אחר שמסתובב במהירויות של 4000rpm+) ונראה אם מישהו יתעסק עם המאורר אחרי שהוא יחתך מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים