פורסם 2004 ביוני 2221 שנים סתם רציתי לראות איך זה לעשות OC, אז העליתי את ה-FSB ל-172 במקום 166 למעבד AMD AXP 2500.ראיתי איך זה ואז החזרתי את מהירות ה-FSB כפי שהיא הייתה מקודם.עכשיו, בוא נגיד שבעוד חודשיים ייהרס לי המעבד, בחנות יכולים לגלות שעשיתי OC (אפילו אם אחד קטן שהשארתי אותו למשך שלוש דקות) ואז לבטל לי את האחריות על המעבד?
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים הנה דו-שיח שהיה מתקיים ביננו אם היה זמן.אני : אתה תספר לטכנאי/מוכר שעשיתה OC?אתה : לאאני : אז אין לך מה לדאוגאתה : תודה על העזרהנחסוך קצת זמן
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר חחחחתודה על העזרה.וזה לא שאני הולך להגיד לחנות שממנה קניתי את המעבד שעשיתי OC, חשבתי יש להם מכשירים שבהם הם יכולים לבדוק.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים דו-שיח 2 (ההמשך)אני : הFSB שלך עלה ל 172 ולא קרה כלום נכון?אתה : כןאני : לא היה עשן/רעש מוזר/צבעים פסיכודיליים על המסך?אתה : לאאני : אז בעצם אין שום סימן פיזי לOC נכון?אתה : ... אההם .... כןאני : אז מה הם יכולים לבדוק?אתה : כלוםאני : בזאת הסתיים הדו שיחחסכו בזמן צרו דו שיח מונולוגי
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים בהתחלה חשבתי שזה בצחוק.. עכשיו אני מתחיל לחשוד שאתה מתרגל לדבר הרבה עם עצמךחשבת לבדוק את זה אולי? ללכת למומחים? אולי סתם לצאת מהבית לדבר עם אנשים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.