פורסם 2004 ביולי 321 שנים אבל זה לא חוכמה לבדוק את האוזניות שלך נגיד עם האייריבר ושלי עם ההגברה, כי אז אתה משנה לגמרי את כל השרשרת.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אז אין בררה חוץ משכל 1 יחכה לתורו. רגע.. עד עכשיו יש לנו את המגבר של סלים ואת שלך?או שיש עוד 1?
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אם יהיה לי את הכרטיס קול החדש אני אביא אותו יחד עם המחשב שלי(יש מסך מיותר או שגם את המסך אני אצטרך להביא?).בקשר לבדיקות, נעשה את זה ככה: קודם נבדוק את הנצילות ואיכות של כל האוזניות בלי מגבר עם מקור עם הגברה חלש לפי זה נקבע איזה אוזניות הכי טובות בלי מגבר.אחרי זה נבדוק את כל האוזניות עם מגבר(קודם נבדוק עם איזה מגבר כל אוזניה עובדת הכי טוב): עם המגבר שלי (ניתן לחבר לו 2 אוזניות בו זמנית, המגבר של סקורפיון ושל ביצים חומות שאמר שגם הוא יביא מגבר.יצא שבחלק מהבדיקות לא כולם יהיו עם אוזניות על הראש- אבל זה לא נורא.לא ניהיה יותר מדי מדוייקים בתכנון- במפגש כבר ניסתדר...וניראה לי שאת המפגש עדיף להתחיל מוקדם(11 אולי...) כי יש לי תחושה שזה הולך להימשך הרבה זמן (גם אם לא, מקסימום המפגש יסתיים מוקדם. עדיף מאשר שנאלץ לסיים אותו בגלל שכבר יהיה מאוחר מדי בערב...).ואגב, יהיו 7 בודקים (כולל אותי וHoly JC) על 9 אוזניות, 3 מגברים ו4 אולי 5 מקורוץ אודיו(איריבר, נגן CD, נגן תקליטים[סקורפיון מביא. נכון?], המחשב של ישו ואולי גם המחשב שלי עם ה1212M)
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מסכים אתה לא צריך להביא. אני יעיף את אחותי מהבית ואז הייה לנו עוד מחשב אם מפרט: amd 2500 ברטון512 ראםראדון 9200SE VIVODVDוכרטיס קול OB.סלים אם אתה רוצה אז תביא מחשב זה לא יכול להזיק כי זה סך הכל עוד מקור מוסיקה.תגיד איזה כרטיס קול יש לך עכשיו?
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אם יהיה לי את הכרטיס קול החדש אני אביא אותו יחד עם המחשב שלי(יש מסך מיותר או שגם את המסך אני אצטרך להביא?).בקשר לבדיקות, נעשה את זה ככה: קודם נבדוק את הנצילות ואיכות של כל האוזניות בלי מגבר עם מקור עם הגברה חלש לפי זה נקבע איזה אוזניות הכי טובות בלי מגבר.אחרי זה נבדוק את כל האוזניות עם מגבר(קודם נבדוק עם איזה מגבר כל אוזניה עובדת הכי טוב): עם המגבר שלי (ניתן לחבר לו 2 אוזניות בו זמנית, המגבר של סקורפיון ושל ביצים חומות שאמר שגם הוא יביא מגבר.יצא שבחלק מהבדיקות לא כולם יהיו עם אוזניות על הראש- אבל זה לא נורא.לא ניהיה יותר מדי מדוייקים בתכנון- במפגש כבר ניסתדר...וניראה לי שאת המפגש עדיף להתחיל מוקדם(11 אולי...) כי יש לי תחושה שזה הולך להימשך הרבה זמן (גם אם לא, מקסימום המפגש יסתיים מוקדם. עדיף מאשר שנאלץ לסיים אותו בגלל שכבר יהיה מאוחר מדי בערב...).ואגב, יהיו 7 בודקים (כולל אותי וHoly JC) על 9 אוזניות, 3 מגברים ו4 אולי 5 מקורוץ אודיו(איריבר, נגן CD, נגן תקליטים[סקורפיון מביא. נכון?], המחשב של ישו ואולי גם המחשב שלי עם ה1212M)הCD והפטיפון לא יכולים לפעול במקביל, אלא אם מחברים את הסידי והטרנספורט ישירות למגבר אוזניות ללא המגבר שלי.הפטיפון חייב את המגבר שלי לפעול.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים לטעמי, כל האעלק ביקורת הזאת תצא די מחורטטת, מכמה סיבות:א. דרוש יותר מזוג אוזניות בבית (שזה פחות או יותר קריטריון הכניסה) בשביל לדעת לשפוט אותן בצורה מקצועית, להפריד את הסאונד שלהן מהשרשרת הכוללת ולדרג אותן בצורה אובייקטיבית ביחס לשאר. פה קובע בעיקר הניסיון ואוזן מיומנת, ועד כמה שניכר פה, אלה לא הדברים שממש נשפכים מחלקו של צוות הבדיקה.ב. אתם מתכוונים לדרג 9 אוזניות? ביום אחד? שיקום זה שיכול לשמוע את הזוג התשיעי ועדיין להשוות אותו לכל שאר הזוגות, כאשר בנוסף לכך הבדיקה נעשת בהפסקות.ג. 7 בודקים זה הרבה יותר מידי, והתוצאה תדמה פחות או יותר לסלט פירות של נקודות מאשר למשהו ממוקד והחלטי
פורסם 2004 ביולי 321 שנים זאת השוואה ולא בדיקה מדוקדקת על כל אוזניה בנפרד...אנחנו נשתדל כמובן לשמור על איכות ואובייקטיביות (יחסית לסאונד).
פורסם 2004 ביולי 521 שנים טוב אז אני יביא את הV700 את האודיופיל 2496 וכמה תקליטי רוקאבל לאן נוסעים? איפה הוא גר? ושיבי יש מצב להסעה? אני גר בתל אביב
פורסם 2004 ביולי 521 שנים אני גר במושב בדיוק דקה 1 מכפר סבא. אם מישהו מכיר פה את בית ברל אז המושב שלי בצד השני של הכביש
פורסם 2004 ביולי 821 שנים טוב התקליטים שאני יביא:S&Mביטלסוהדורס.. כאילו הדלתותועוד כמה רוק ישראלי אם אני ימצאאבל מה קורה עם ההסעה שיבי? יש מצב למשהו?
פורסם 2004 ביולי 821 שנים לי יש את הגיגה שירים שלי שזה בעיקר רוק\כבד ומטאל.ויש לי את הפס קול של המסריקס הראשון. אבל שכל 1 יביא מה שהוא אוהב לשמוע.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אני לא מבין מישהו פה קונה אוזניות בשביל המחשב? למה?מוזר...אני מתכוון לאוזניות סופר יקרות שהן בכלל להפקת מוזיקה ותיקלוט...שימוש למחשב הוא טיפשי למידי לדעתייש לי Pioneer HDJ-1000איכות אדירה שעולה על ה MDR-700יש לי גם אדיופיל 2496מבנה קצת שביר וצריך להזהר...גם התנתק לי כבל לפני כמה זמן אבל מתקנים במהרהיש כל כך הרבה ביקורת בעולם והאוזניות הכי טובות שיש להציע כיום הםPioneer HDJ 1000Sony MDR-700Technics RPDJ-1210Sennheiser HD25- שנחשבות על ידי רבים לבעלות האיכות הכי טובה , אבל נוחות והשאר לא ממש - אבל חלק ככה וחלק ככה
פורסם 2004 ביולי 921 שנים לא חושב שאף אחת מהאוזניות שציינת נחשבות הכי טובות בעולם, מה גם שכולם סגורות.מה עם הStax Omega II? ומה עם הסנהייזר אורפאוס המדהימות?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים זה האוזניות המובילות בתחום ה DJברור שיש דברים אחרים לגמרי אבל לדעתי לקנות למחשב כאלה אוזניות או יותר יקרות זה פשוט ביזבוז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.