פורסם ביום רביעי בשעה 02:48 PM2 ימים ב"ה, בית רב משתמשים. לא נדיר שיש בבית 5 טלווזייות דלוקות, שני מחשבים, 6 טלפונים, טאבלט אחד או שניים. לעתים בו זמנית!כיום: הוט 500 על 10, וחבילת טלוויזיה בכבלים. השאלה: האם לעבור להוט סיבים, או שדווקא התשתית הקיימת על גבי הכבלים, דווקא עדיפה (מאחר ולא צורכת תעבורת רשת)?תודה לעונים!
פורסם לפני 36 דקות 36 דקות אם יש תשתית סיבים - אין שום סיבה בעולם להישאר בתשתית הישנה. סיבים ליטרלי עולים אותו דבר או לפעמים אפילו פחות (!) עבור מהירות גבוהה יותר, עם היכולת לספק מהירויות גבוהות יותר בצורה משמעותית - אפילו פי-5 ויותר מה-500 מגה הנוכחיים שלך להורדה, ופי 10 (!!) עד אפילו פי-25 (!?!) במהירות ההעלאה.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.