פורסם לפני 6 שעות 6 שעות היי חברים,אודה לעזרתכם,יש לי כרטיס מסך 3070 של GIGABYTE שעבד נהדר 3 שנים.לפני מספר ימים הופיע לי עדכון DRIVER באפליקציה של NVIDIA - וכשניסתי לעדכן - קיבלתי FAILED.כל ניסיון להסיר את הדרייבר עם DDU והתקנה נקייה הובילו לאותה תוצאה.ניסיתי גם להוציא את הכרטיס מסך ולבצע ריקון חשמל סטטי בנוסף לינקוי מגעים.גם ניסיון של דרייבר בגרסה הקודמת לא צלח.פניתי לחברה שסיפקה לי את הכרטיס אך טרם קיבלתי מענה מהם (RESELLER של אמזון).האם יש לכם רעיון איך לבדוק בוודאות שהכרטיס מת?אגב, הוא מציג תצוגה רק בלי דרייבר.תודה מראש לעוזרים :)
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה נשמע שיש לך בעיית תוכנה.אם הכרטיס עבד טוב עד לרגע שביצעת עדכון וכעת אין אפשרות להתקין את הדרייבר , קרוב לוודאי שמשהו דפוק במערכת ההפעלה ומונע התקנה של הדרייבר. פחות מתקבל על הדעת שהכרטיס התקלקל בדיוק באותו הרגע שהסרת את הדרייבר .(למרות שלאחר שגם פרקת את הכרטיס , הסיכוי לתקלת חומרה עלה ביחס לרגע הראשון ) אפשר לנסות על המחשב אחר .אפשר לנסות להתקין מערכת הפעלה נקיה.
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מחבר רק אתקן, הכרטיס עבד כמו שצריך עם דרייבר לא עדכני, כשניסיתי לעדכן - קיבלתי FAIL ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מאחר וביצעתי הסרה של כל הרכיבים. נערך לפני 1 שעה 1 שעה על-ידי esaly
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.