פורסם אתמול בשעה 06:31 PM1 יום יש לי מדפסת Hp Deskjet lnk Advantage 5275 All-in-Oneבמחשב נייח ווינדוס 11 פרו שפה עברית.מותקן תוכנה Adobe Reader חינם באנגלית.אני פותח קובץ מסמך PDF.אני מדפיס דף ולא מדפיס מקבל 2 הודעותאחד כתוב:לא ניתן להדפיס את המסמךהשני כתוב:לא נבחרו עמודים להדפסה.למה זה לא מדפיס ?איך פותרים את הבעיה הדפסה ?אגב:אני מדפיס דך מסמך Word וזה כן עובד הדפסה ותקינה.רק קובץ מסמך PDF לא נותן לי להדפיס.הנה תמונות 2 הודעות...
פורסם לפני 7 שעות 7 שעות מחבר אם אתה רואה בצד ימין לטה מסמך לבן. אני מכוונה מחקתי בתמונה השארתי מסמך לבן. בגלל פרטיות שלי.
פורסם לפני 7 שעות 7 שעות תבדוק שהתוכנה Adobe Reader מעודכנת.כשאתה בוחר את המדפסת, האם מופיעה לך יותר ממדפסת אחת?חיפשתי באינטרנט על השגיאה זאת ומציעים כך:לחץ על Advanced ואחר כך Print As Image. זה יכול לעזור.
פורסם לפני 5 שעות 5 שעות מחבר ניפתרה הבעיה הדפסה.אמרת לי ליבדוק התוכנה Adobe Reader מעודכנת.מיתברר לי התוכנה Adobe Reader גירסה 11 ישנה מאוד.אני הורדתי תוכנה Adobe Reader חדשה חינם מעודכנת.ונסיתי להדפיס וזה עובד תקין הדפסה בתוכנה Adobe Reader חינם חדשה.האם התוכנה Adobe Reader חינם חדשה זה פתוח חופשי ללא הגבלה ?אני צריך רק צפייה מסמכים ולא לערוך כלום. רק צפייה מסמכים וגם להדפיס הדפסה מדפסת.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.