עבור לתוכן

האם רשת נותנת למספיק אוויר לעבור או שכדאי להוריד?

Featured Replies

פורסם

המטרה היא לחסום קצת אבק (וזה עובד) הבעיה היא שאני חושב שזה קצת יחסום את האוויר.. מה דעתכם?

http://www.vl.rehost.co.il/desk/03.jpg

פורסם

אחי, מצטער לגביי השאלה שלא קשורה אבל מאיפה השגת רשת?

מאיפה אני יכול לקנות?

פורסם
  • מחבר

חנויות לחומרי בניין ;D

פורסם

ACE? הום סנטר? ;D

פורסם

לא נירא לי שזה חוסם יותר מידי (זה רשת כמו של החלונות נכון?)

פורסם
  • מחבר

ACE? הום סנטר? ;D

סתם חנות שכונתית שמוכרת מלט ובטון זה לא משנה בכל מקום יש רשתות

פורסם

זה תלוי...אם זאת רשת מסוג צפוף אז זה די חוסם , אבל אם לא אז לא ממש.

פורסם
  • מחבר

לא צפוף מידי פשוט לא רציתי שיהיה גם פתוח מידי המטרה זה לחסום קצת אבק, וזה עובד האמת אני מנקה לא מעט אבק פעם שבועיים

פורסם

אתה שמת רשת של חלונות שהיא ממש אבל ממש לא צפופה כמו הרשת שאתה רוצה

יותר נכון פילטר לא רשת..

לדעתי מה ששמת לא חוסם לך אבק בצורה משמעותית אם אתה רוצה אז עדיף לך לקנות פילטר אבל לדעתי זה פוגם משמעותית ברמת ההכנסה/הוצאה של האויר

פורסם

חסמת רק בפאנל?

אם חסמת ברוב המקומות אז אמורה להיות עלייה ממש קטנה בטמפ'...(אלא אם כן זה באמת חוסם למרות שלא נראה לי)

אבל לפי דעתי כדאי לך להשאיר את הרשת , באמת עדיף , וגם פחות ניקוי אבל לפי מה שאתה אומר.

פורסם
  • מחבר

זאת היתה הכוונה.. שיחסום קצת אבק, שיעביר קצת אוויר, לאזן בינהם, שלא יהיה דרסטי לשום צד

היו לו כמה סוגי רשתות גם ברזל וגם גומי, חלק יותר צפופים חלק פחות, נראה לי שמה שלקחתי הכי מאוזן הבעיה היא שלא הצלחתי לתפוס עם המצלמה שום תמונה שתראה ממש את הרשת...

ואין סיבה לשים בעוד מקומות חוץ מהפאנל

במוציאי אוויר אין סיבה לשים רשת לא יכנס משם אבק ;)

פורסם

אם אתה שואל אותי זה די כיער לך את המארז..

גם שהחורים הם קטנים וההכנסת אוויר לא משמעותית..

אבל לא נראה שיש לך ברירה עם המארז הזה

2 המאווררים שבדלת הם מכניסים?

עריכה:

הסתכלות נוספת

יש מאוורר אחד בגג ואחד בדלת

שניהם מכניסים?

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהאמת הפרונט נראה יותר טוב עם רשת מאשר בלי (במציאות) חור בפאנל בלי כלום נראה זוועתי

בכל מקרה אל תדאג אני לא עושה דברים סתם.. הכנסת האוויר כמעט ולא נפגעה המאוררים מתפקדים טוב מאוד עם הרשת

מאורר בדלת מכניס, מאורר בגג מוציא, ושני מאוררים מאחורה מוציאים

פורסם

דווקא אני אהבתי את הרשת בפאנל , MasterOr תאר לך איך זה יראה סתם ככה חורים בלי כלום בפאנל? :-\

פורסם

הרשת לא תחסום אוויר זה רשת של חלון תעמדו ליד חלון פתוח תראו איך האוויר נכנס, זה יותר טוב מהגרילים הדפוקים שמסופקים על המארזים, רק תדאג פעם בחודש להוציא את הרשת ולנקות את האווק שהצתבר עלייה זה יכול לחסום את האוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים