פורסם 2004 ביוני 2221 שנים המטרה היא לחסום קצת אבק (וזה עובד) הבעיה היא שאני חושב שזה קצת יחסום את האוויר.. מה דעתכם?http://www.vl.rehost.co.il/desk/03.jpg
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר ACE? הום סנטר? ;Dסתם חנות שכונתית שמוכרת מלט ובטון זה לא משנה בכל מקום יש רשתות
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר לא צפוף מידי פשוט לא רציתי שיהיה גם פתוח מידי המטרה זה לחסום קצת אבק, וזה עובד האמת אני מנקה לא מעט אבק פעם שבועיים
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים אתה שמת רשת של חלונות שהיא ממש אבל ממש לא צפופה כמו הרשת שאתה רוצהיותר נכון פילטר לא רשת..לדעתי מה ששמת לא חוסם לך אבק בצורה משמעותית אם אתה רוצה אז עדיף לך לקנות פילטר אבל לדעתי זה פוגם משמעותית ברמת ההכנסה/הוצאה של האויר
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים חסמת רק בפאנל?אם חסמת ברוב המקומות אז אמורה להיות עלייה ממש קטנה בטמפ'...(אלא אם כן זה באמת חוסם למרות שלא נראה לי)אבל לפי דעתי כדאי לך להשאיר את הרשת , באמת עדיף , וגם פחות ניקוי אבל לפי מה שאתה אומר.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר זאת היתה הכוונה.. שיחסום קצת אבק, שיעביר קצת אוויר, לאזן בינהם, שלא יהיה דרסטי לשום צד היו לו כמה סוגי רשתות גם ברזל וגם גומי, חלק יותר צפופים חלק פחות, נראה לי שמה שלקחתי הכי מאוזן הבעיה היא שלא הצלחתי לתפוס עם המצלמה שום תמונה שתראה ממש את הרשת... ואין סיבה לשים בעוד מקומות חוץ מהפאנל במוציאי אוויר אין סיבה לשים רשת לא יכנס משם אבק
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים אם אתה שואל אותי זה די כיער לך את המארז..גם שהחורים הם קטנים וההכנסת אוויר לא משמעותית..אבל לא נראה שיש לך ברירה עם המארז הזה2 המאווררים שבדלת הם מכניסים?עריכה:הסתכלות נוספתיש מאוורר אחד בגג ואחד בדלתשניהם מכניסים?
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר אז זהו שהאמת הפרונט נראה יותר טוב עם רשת מאשר בלי (במציאות) חור בפאנל בלי כלום נראה זוועתיבכל מקרה אל תדאג אני לא עושה דברים סתם.. הכנסת האוויר כמעט ולא נפגעה המאוררים מתפקדים טוב מאוד עם הרשתמאורר בדלת מכניס, מאורר בגג מוציא, ושני מאוררים מאחורה מוציאים
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים דווקא אני אהבתי את הרשת בפאנל , MasterOr תאר לך איך זה יראה סתם ככה חורים בלי כלום בפאנל? :-\
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים הרשת לא תחסום אוויר זה רשת של חלון תעמדו ליד חלון פתוח תראו איך האוויר נכנס, זה יותר טוב מהגרילים הדפוקים שמסופקים על המארזים, רק תדאג פעם בחודש להוציא את הרשת ולנקות את האווק שהצתבר עלייה זה יכול לחסום את האוויר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.