פורסם אתמול בשעה 08:31 PM1 יום GF10SK ו GF25C מגיעים בקופסא אטומה סגורה כמו מוצרי TPLINK או שזה מגיע בקופסא פתוחה ? בתודה מראש ,אבי
פורסם לפני 14 שעות 14 שעות מגיע בקרטון.ה-GF10SK הוא המחליף של GF10C אבל ישנם ספקיות שלא יודעות לאקטב אותו.GF25C - זה GPONGF10C / GF10SK - זה XGS-PON אז צריך תמיכה של התשתית
פורסם לפני 4 שעות 4 שעות מחבר ציטוט של Jabberwockמגיע בקרטון.ה-GF10SK הוא המחליף של GF10C אבל ישנם ספקיות שלא יודעות לאקטב אותו.GF25C - זה GPONGF10C / GF10SK - זה XGS-PON אז צריך תמיכה של התשתיתאבל זה קרטון פתוח או סגור עם ניילון כמו TPLINK ?
פורסם לפני 3 שעות 3 שעות מחבר ציטוט של Jabberwockמגיע בקרטון.ה-GF10SK הוא המחליף של GF10C אבל ישנם ספקיות שלא יודעות לאקטב אותו. אז לא שווה להתעסק עם המתאם סיב הזה ? אני יודע למשל בבזק שהם תומכים בו הוא נמצא ברשימה שלהם , אבל בשאר הספקים הוא לא עובד ?
פורסם לפני 2 שעות 2 שעות ציטוט של ivecoאז לא שווה להתעסק עם המתאם סיב הזה ? אני יודע למשל בבזק שהם תומכים בו הוא נמצא ברשימה שלהם , אבל בשאר הספקים הוא לא עובד ?פרטנר וסלקום לא יודעים לאקטב אותו. גם הם יכולים לעשות נזק למכשיר כי ברגע שמאקטבים נשלח עדכון קושחה למכשיר והקושחה יכולה להיות של מכשיר אחר, ואז נדפק המכשיר.
פורסם לפני 2 שעות 2 שעות מחבר ציטוט של Jabberwockפרטנר וסלקום לא יודעים לאקטב אותו. גם הם יכולים לעשות נזק למכשיר כי ברגע שמאקטבים נשלח עדכון קושחה למכשיר והקושחה יכולה להיות של מכשיר אחר, ואז נדפק המכשיר.שוחחתי עם נציגה בתמיכה הטכנית בבזק והיא אמרה לי שלא תהיה להם בעיה לאקטב אותי ל GF10SK אבל אני באופן כללי חושש מאוד מה GOFIBER קראתי שיש עם ה GO FIBER בעיות והשירות לא וואו , ואם קונים מתאם סיב שעל הנייר מתאים לכל החברות ובפועל רק בזק תומכת בו אז זה בדיחה זה עולה 450 שקל , יש לי ZTE F6005 GPON 2.5 אני מתלבט אם להישאר איתו ולהתחבר עם זה לבזק הם תומכים בו רשמית או שלשדרג ל GOFIBER GF10SK אבל אני חושש מאוד יעבוד לא יעבוד , קראתי שיש כאלה שעשו לחיצת יד מול ה OLT של הספק והכול עבד ושהם ניתקו את זה מהחשמל חיברו וזה לא עבד יותר / התחממות / זה גם מותג מדבקה יש איזה יצרן סיני אנונימי מסתתר מאחורי זה רוב הסיכויים שזה PHY של ריטלק משהו פשוט זה יכול להיות VSOL בתחפושת **** והכי חשוב אתה יודע אם זה מגיע בקופסא סגורה כמו TPLINK ? עם ניילון או שזה קופסא פתוחה כמו ZTE ?
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מגיע בקופסת קרטון...היה ניתן להשיג אותו ב-300 ש"ח עם קוד קופון ILFIBER. יש את אתר satsigma שמוכר אותו בסביבות אותו מחיר.על פניו בזק כן תומכים בו.אתה צריך אבל לשאול אותם אם יש תמיכה ב-5G בתשתית בקו שלך.תישאר עם ה-ZTE כי ה-5G יקר אצל בזק
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מחבר הבעיה ש 2.5 בבזק עולה 159 שקל ללא ראוטר ללא כלום , ו 5 גיגה עולה 179 שקל ללא ראוטר וזה תשתית XGS עולם אחר , אצלי בבניין יש 5 גיגה זה בניין חדש יש לי שם IBC ובזק שבזק זה 5 גיגה ו IBC זה עד 2 גיגה , אני ממש מתלבט מה לעשות להתחבר לבזק עם ה ZTE F6005 בחבילה 2.5 גיגה או לקנות מ KSP GF10SK 5G אבל זה באסה 450 שקל על מתאם שעובד רק בבזק שאמור להיות " אוניברסלי " דרך אגב הבנתי שה GF10SK מגיע בקופסא אבל זה קופסא פתוחה כמו ZTE או סגורה עם ניילון כמו TPLINK אתה לא יודע ?
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.