פורסם אתמול בשעה 08:31 PM1 יום GF10SK ו GF25C מגיעים בקופסא אטומה סגורה כמו מוצרי TPLINK או שזה מגיע בקופסא פתוחה ? בתודה מראש ,אבי
פורסם לפני 12 שעות 12 שעות מגיע בקרטון.ה-GF10SK הוא המחליף של GF10C אבל ישנם ספקיות שלא יודעות לאקטב אותו.GF25C - זה GPONGF10C / GF10SK - זה XGS-PON אז צריך תמיכה של התשתית
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מחבר ציטוט של Jabberwockמגיע בקרטון.ה-GF10SK הוא המחליף של GF10C אבל ישנם ספקיות שלא יודעות לאקטב אותו.GF25C - זה GPONGF10C / GF10SK - זה XGS-PON אז צריך תמיכה של התשתיתאבל זה קרטון פתוח או סגור עם ניילון כמו TPLINK ?
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מחבר ציטוט של Jabberwockמגיע בקרטון.ה-GF10SK הוא המחליף של GF10C אבל ישנם ספקיות שלא יודעות לאקטב אותו. אז לא שווה להתעסק עם המתאם סיב הזה ? אני יודע למשל בבזק שהם תומכים בו הוא נמצא ברשימה שלהם , אבל בשאר הספקים הוא לא עובד ?
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.