פורסם לפני 4 שעות 4 שעות היי לכולם,אני מתכנן שדרוג לעמדת העבודה שלי ואשמח ל-"Sanity Check" על הארכיטקטורה והחיבורים.הציוד הקיים:1. לפטופ: Dell Pro Max 14 דגם MC14250 (תומך Thunderbolt 4 ו-MST).2. מחשב AIO: Dell Inspiron 5400 (כולל כניסת HDMI-IN ויציאת HDMI-OUT).3. ציוד היקפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים (שני דונגלים USB-A).הציוד החדש בתכנון:1. מסך: Dell UltraSharp U2724DE (כולל Thunderbolt Hub ו-KVM מובנה).הארכיטקטורה המוצעת:1. חיבור הלפטופ: כבל USB-C (Thunderbolt) יחיד למסך ה-U2724DE (מעביר וידאו, נתונים וטעינה של 90W).2. שרשור מסכים (Daisy Chain): חיבור כבל Active DP-to-HDMI מיציאת ה-DP-Out של המסך החדש אל כניסת ה-HDMI-In של ה-AIO. המטרה: שהלפטופ יזהה את ה-AIO כמסך שני דרך הכבל היחיד.3. חיבור ה-AIO (כמחשב): כבל HDMI מיציאת ה-HDMI-Out של ה-AIO אל כניסת ה-HDMI של המסך החדש + כבל USB-A to USB-C (נתונים) לטובת ה-KVM.4. ציוד היקפי: הדונגלים של המקלדת והעכבר יחוברו ישירות ליציאות ה-USB של מסך ה-Dell החדש.השאלות שלי:1. האם שרשור מסכים (Daisy Chain) יעבוד בצורה יציבה מיציאת ה-DP-Out של המסך לכניסת ה-HDMI-In של ה-AIO (בשימוש בכבל אקטיבי)?2. האם זו הדרך האופטימלית להשיג פתרון של "כבל אחד" ללפטופ עבור שני המסכים עם החומרה הזו?3. בשורה התחתונה, האם אוכל להשיג את שתי התצורות הבאות:- עבודה על הלפטופ כאשר גם מסך ה-27" וגם מסך ה-AIO משמשים כצגים מורחבים (Extend)?- עבודה על ה-AIO כאשר מסך ה-27" משמש כצג מורחב עבורו?תודה מראש על העזרה!
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.