פורסם לפני 3 שעות 3 שעות היי אשמח לחוות דעת עבור בניית שרת NAS בייתי עם GPU עם Jonsbo N3 Chassisזה המפרט:המטרה NAS והרצת DOCKERים , על אותו שרת ובהמשך הרצת COMPYUI Case:Jonsbo N3,8-Bay NAS ChassisCPU:,Intel Core i5-12400Cooler:,Noctua NH-U9S,Critical: Must be <130mm heightMotherBorad:,Gigabyte B760I AORUS PRO,Critical: Must have 2x M.2 slotsRAM:,32GB (2x16GB) DDR4 3200,Low profile preferredGPU:Gigabyte GeForce RTX 5050 WINDFORCE OC V2 8GStorage 1:,1TB NVMe SSD,For OS/Cache (M.2 Slot 1)Storage 2:,M.2 to 5x SATA Adapter,Goes in M.2 Slot 2PSU:,Corsair SF750,SFX Form Factorהמון תודה :)
פורסם לפני 2 שעות 2 שעות מבחינת חמורה הכל יעבוד.הייתי קונה קירור אחר Thermalright AXP120מה הצורך שלך מכ.המסך ?איזה מערכת הפעלה אתה מתכנן להתקין ?
פורסם לפני 24 דקות 24 דקות עבור UNRAID לא חייב כונן אחסון היות והתקנה ניתן לעשות ע"ג Disk on key ,ב TrueNas צריך כונן להתקנה מערכת ההפעלה,אז אם הייתי הולך על TrueNas הייתי מוסיף SATA SSD פשוט עם 128GB/256GB להתקנת מערכת ההפעלה. (נמכרים בגרושים במרקט בפייסבוק)8 גיגה זה די גבולי, האם זה לא בעייתי עבורך ? , הייתי מוסיף כסף ורכוש את PNY RTX 5060 Ti OC Dual Fan 16GB GDDR7לגבי מתאם ",M.2 to 5x SATA Adapter,Goes in M.2 Slot 2"בלוח ישנם רק צמד מחברי SATA יחד יוצא שיש לך 7 מחברי SATA , עדיף לרכוש מתאם עם 9 מחברי SATA ההפרש צריך להיות זניח. נערך לפני 19 דקות 19 דקות על-ידי shimonta
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.