פורסם לפני 14 שעות 14 שעות היי חברים, רציתי לשתף פרויקט קטן שעבדתי עליו בזמן האחרון ולקבל מכם פידבק.מה בניתי? האתר נקרא ippi.info. המטרה שלו היא לתת מידע על כתובת ה-IP שלכם בצורה נקייה ומהירה.למה זה מעניין? בניגוד לרוב האתרים שיושבים בחוות שרתים, האתר הזה רץ פיזית על שרת שלי שנמצא אצלי בבית (Home Lab). אני מריץ אותו על Rocky 9 Linux, והוא יושב מאחורי Cloudflare כדי לשמור על אבטחה וביצועים.למפתחים ואנשי סיסטם (CLI Support): בניתי את האתר כך שיהיה ידידותי לאוטומציות וסקריפטים. אתם מוזמנים לנסות למשוך מידע ישירות מהטרמינל ללא דפדפן:Bash# בדיקה בסיסית curl ippi.infoאשמח לעזרתכם בבדיקה:מהירות: האם האתר נטען לכם מהר? (בכל זאת, זה שרת ביתי).עיצוב ו-UI: האם המידע מוצג בצורה ברורה או שיש משהו שמפריע בעין?פיצ'רים: איזה עוד מידע הייתם רוצים לראות כשאתם בודקים IP?אשמח לכל הערה או רעיון לשיפור הקוד והתשתית! תודה רבה
פורסם לפני 13 שעות 13 שעות תתחיל בבדיקת security headershttps://securityheaders.com/?q=ippi.info&followRedirects=on בהצלחה. נערך לפני 13 שעות 13 שעות על-ידי shimonta
פורסם לפני 6 שעות 6 שעות לוקח לדף 900ms להיטען. אולי אפשר לשפר בגזרה הזאת.בדרך כלל לא משתמשים ב-PHP גרסה 8.0. תשדרג ל-8.3.ב-Cloudflare אתה משתמש ב-Tunnel?
פורסם לפני 3 שעות 3 שעות מחבר שדרגתי ל PHP8.3 ואכן לדף לוקח פחות זמן להטען.אלו הנתונים שאני מקבל אחרי השדרוג:DNS Lookup: 0.057773sConnect: 0.113079sAppConnect: 0.181603sPreTransfer: 0.181967sStartTransfer: 0.428725sTotal Time: 0.429024sלגבי ה Cloudflare עדיין לא עברתי ל tunnel ,נכון לעכשיו אני חושף את הפורטים 80/443 רק ל Cloudflare תודה :)
פורסם לפני 3 שעות 3 שעות עכשיו זה 830ms.הבקשה אכן עוברת דרך שרתי CloudFlare בתל אביב.אתה עם חשבון חינמי או בתשלום?
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.