פורסם לפני 2 שעות 2 שעות שלום רב לחברי הפורום, אני חדש כאן ומקווה שאני לא אחרוג מהנהלים. אני סטודנט למקצוע הומני ואיני זקוק למחשב לגיימינג או לעריכת מדיה. למען האמת, אני פשוט לא סובל שהמחשב איטי ולא עמיד ולא אמין. מעבר לכך, אני מעוניין למכור את המחשב הקיים שלי, hp probook בן שנתיים ואשמח לעצתכם לגבי המחיר שכדאי לדרוש עליו. לגבי המחשב שאני רוצה לרכוש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?התקציב המירבי 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, ניגון מדיה ומצגות. כל תוכנות אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא.4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עד 14 אינץ׳. עדיפות לקל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 11 Pro. רצוי הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין צורך. אני גר בתל אביב. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? בשבועות הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג? Type-C, חיבור לכבל רשת, usb-A. 11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר) דבר מלבד עכבר ואוזניות. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:Asus vivbook נראה נאה, אך מצפה לתגובותיכם המושכלות. תודה רבה למגיבים
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.