פורסם ביום שבת בשעה 05:23 PM3 ימים אני כרגע משלם 1 גיגה 125 שקל לסלקום שווה לעבור לגילת טלקום ב 99 שקל ל 2.5 גיגה ? אני דיי חושש למען האמת מישהו מכיר אותם ?
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה מכיר, התחברתי אליהם בעבר. זאת ספקית קטנה וחדשה.כשהייתה לי תקלת תשתית הם התנו את הזמנת הטכנאי שאם התקלה היא לא קשורה לתשתית הם מחייבים אותי ב-499 ₪ גם אם הטכנאי הגיע ולא עשה כלום. עזבתי אותם בגלל זה.בסלקום אם אתה משתמש בציוד שלך יש להם תוכנית של 89 ₪ ל-1 ג'יגה אבל בסלקום לא הייתי ממליץ על מהירות של 1 ג'יגה. האינטרנט שלהם מאוד רגיש לצווארי בקבוק, כלומר אם המתאם סיב הוא עד 1 ג'יגה והציוד שלך תומך עד 2.5 ג'יגה אתה תקבל מהירות בסביבות 600-700 מגה. לשרת שלהם של סלקום תקבל 910 מגה. משהו כזה.עוד דבר בקשר לגילת טלקום - קח בחשבון שמכניסים אותם ל-CGNAT. אפשר לבקש אייפי קבוע ב-15 ₪ אבל כשמו כן הוא, קבוע.אני כרגע בסלקום משלם 149 ₪ למהירות 5000/1000 מגה עם ציוד פרטי. נערך לפני 1 שעה 1 שעה על-ידי Jabberwock
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.