פורסם לפני 5 שעות 5 שעות היי חברים,נקלעתי לסיטואציה בה גר בקיבוץ שלא מוכן להתקין תשתיות אינטרנט (סיבים או ישנות) באזור הספציפי בו אני שוכר. זו ההחלטה ולצערי אין לא יכולת להתערב בה כיוון שבניגוד לעיר, איני יכול פשוט לשלם לספק כלשהו ולעשות כרצוני.משיטוט בצ'אט הבנתי שדי אכלתי את הלקרדה ובהינתן המצב הזה- נותרו לי רק נקודה חמה או נטסטיק במחיר מופקע (שלא יועיל כיוון שגם הקליטה הרגילה פה איומה ביותר).רציתי לבדוק מולכם האם כן ניתן לעשות משהו בכל זאת?תודה.
פורסם לפני 2 שעות 2 שעות תתנחם בזה שגם בעיר, אתה מוגבל לפי החברות שטרחו להגיע לרחוב הספציפי (ואפילו לבניין הספציפי) שבו אתה גר.. גם בערים מרכזיות (אפילו תל אביב!) יש רחובות/בניינים שאין בהם אפשרות להתקין אינטרנט סיבים...לגבי המקרה שלך - נשמע כמו סיטואציה חרא.. אני מבין שאין לך אפילו תשתית של בזק/הוט בבית? גם הטלוויזיה/טלפון קווי (תיאורתית..) שלך מגיעים מהקיבוץ?בעיקרון אני חושב שיש לך אפשרות לעשות starlink, הדבר הזה של אילון מאסק: https://starlink.com/ilממה שאני רואה יש עלות התקנה של 1,500 שקל (....), ואז 230 שקל לחודש. זול זה לא... אבל זה אינטרנט במהירות סבבה, במקומות בלי שום תשתית של כלום.אבל האמת, אם אתה לא צריך משהו מעבר לגלישה סטנדרטית פשוטה - הייתי פשוט פותח הוטספוט בטלפון. אולי אפילו לוקח איזה טלפון ישן בשביל שיהיה רק בשביל זה (לא הייתי ממליץ לקנות ראוטר סלולרי בשביל זה - כי חברות הסלולר יכולות לזהות את זה ולחסום את הגישה - מניסיון).
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.