פורסם ספטמבר 20ספטמבר 20 הייבניתי מחשב חדש לאחרונה:50909800x3dx870e aorus proNZXT Kraken 360 RGB32gb corsiabe quiet! LIGHT BASE 600 LXספק כוח 1000w gold plusהרכבתי את המחשב לפי הספר משחה תרמית חיזוק הברגים בהצלבה לסגירה אחידה.הכול חובר כהלכה.כשאני מדליק את המחשב מגיע לביוס ותוך 2-3 דק המעבד מגיע מ 45 מעלות ל 100.כמובן שהוא מכבה את עצמו ב 105 כבגנה על הכררטיס.בצג של הקירור המעלות שמופעיות שונות לגמרי מהמעלות בביוס על הצג זה נע בין 45-55.בביוס כמו שציינתי מהר מאוד מגיע ל 100.חשוב לציין כל המאווררים מחוברים ל hub שמגיע מובנה במארז.מה בדקתי:הגדרתי בביוס full speed למאוורריםהתושבת חוברה בצורה תקינההחלפתי משחה תרמית פעמייםהמאווררים מסתובבים כולםשיניתי מיקומים לחיבורי ה sata,usb,fan של הקירור לשלול בעיה קל אחד החיבוריםהוספתי חיבור 12v נוסף ללוח לשלול בעיות מתחהזזתי בעדינות למעלה למטה את המארז לשלול בועיות אווירהרגשתי את הצינורות הם היו קרים והורגשה זרימה של מיםגם המשאבה במגע מרגישה רטט משמע עובדתולמרות כל זה המעבד מגיע לטמפרטורה גבוהה לאל שום מאמץ.אני לא מוצא אשם אחר מלבד קירור תקול.יש למישהו רעיונות מה אפשר לבדוק לפני שאני הולך לחנות שיבדקו?כל החלקים הרכשו ב tms.
פורסם ספטמבר 20ספטמבר 20 אני לא מכיר את המוצר.אני מדבר על הקירור.אני מניח שיש בו חיישן עצמאי של הטמפרטורה.אם יש מרווח גדול מאוד בין החיישן שבמעבד ובין החיישן שבגוף הקירור זה אומר שאין ביניהם מגע .תחפש סרטון הרכבה של מערכת הקירור , תבדוק שעשית הכל כפי שמוסבר.תפרק את גוף הקירור.בדוק שהסרת ממנו מדבקה אם הייתה קיימת .תבדוק שהמשחה באמת נמרחה\ לחצה כפי שהיא אמורה לאחר הידוק של גוף קירור .לדעתי המרווח (טמפ' ) שאתה מדבר עליו נשמע כמו גוף קירור ללא שום מגע במעבד.תוודא כמובן שחיברת הכל כמו שצריך , שהכבל של המשאבה מחובר לאן שצריך ושהיא עובדתנ.ב. אם מערכת הקירור לא מדווחת לפי חיישן עצמאי אלא לפי דיווח שהיא מקבל מהלוח אז אולי היא לא מחוברת טוב כי היא לא מקבלת דייווח נכון . נערך ספטמבר 20ספטמבר 20 על-ידי yoavke
פורסם ספטמבר 20ספטמבר 20 מחבר ציטוט של yoavkeאני לא מכיר את המוצר.אני מדבר על הקירור.אני מניח שיש בו חיישן עצמאי של הטמפרטורה.אם יש מרווח גדול מאוד בין החיישן שבמעבד ובין החיישן שבגוף הקירור זה אומר שאין ביניהם מגע .תחפש סרטון הרכבה של מערכת הקירור , תבדוק שעשית הכל כפי שמוסבר.תפרק את גוף הקירור.בדוק שהסרת ממנו מדבקה אם הייתה קיימת .תבדוק שהמשחה באמת נמרחה\ לחצה כפי שהיא אמורה לאחר הידוק של גוף קירור .לדעתי המרווח (טמפ' ) שאתה מדבר עליו נשמע כמו גוף קירור ללא שום מגע במעבד.תוודא כמובן שחיברת הכל כמו שצריך , שהכבל של המשאבה מחובר לאן שצריך ושהיא עובדתנ.ב.אם מערכת הקירור לא מדווחת לפי חיישן עצמאי אלא לפי דיווח שהיא מקבל מהלוח אז אולי היא לא מחוברת טוב כי היא לא מקבלת דייווח נכון .היי תודה רבהאת כל הבדיקות האלו עשיתי.את ההתקנה עשיתי מול הוראות היצרן יש מגע בין המעבד לקירור.ניסיתי כל חיבור על הלוח עבור המשאבה ועדיין.עוד רעיונות?
פורסם ספטמבר 20ספטמבר 20 כשאתה נוגע במשאבה , בצדדים שלה, לא במסך , זה חם כוויה ? חם ברמה שאפשר להחזיק 2 שניות או חם שאפשר לגעת חצי דקה ?
פורסם ספטמבר 20ספטמבר 20 מחבר ציטוט של yoavkeכשאתה נוגע במשאבה , בצדדים שלה, לא במסך , זה חם כוויה ? חם ברמה שאפשר להחזיק 2 שניות או חם שאפשר לגעת חצי דקה ?כשאני נוגע במשאבה היא לא חמה ברמה קצינות אפשר להגיד פושרת מינוס.
פורסם ספטמבר 20ספטמבר 20 מחבר טוב זה הזייה מסתבר שבאמת הייתה בועת אוויר.אמרתי אני אנסה שוב פירקתי את הקירור הפכתי אותי הפעלתי את המחשב נתתי לו איזה 3-4 דק פתאום שמעתי במשאבה פכפוך כזה של מים ובום הטמפרטורה צנחה!!
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.