עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

פורסם

התקנתי מערכת חדשה מאפס, מעבד i7-13700K במהירות 5.3 ג'יגה, 32 ג'יגה ראם וווינדוס 10. יש לי M2 של חצי ג'יגה למערכת ההפעלה ודיסק עבודה M2 בגודל 4 טרה.
אלא מה, אני כמעט לא רואה שיפור בביצועים, התוכנות עולות לאט וכשהן רצות המעבד כמעט לא מועמס. לדוגמה, WINRAR שמורץ על קבצים הנמצאים על ה SSD מעמיס את המעבד ב 10 אחוז ותו לא. כשאני משווה את זה למחשב הישן שלי ז"ל בן ה 10 עם i5-9700 שרץ ב 3.5 ג'יגה זו כמעט אותה מהירות אך שם כל 4 הליבות עבדו בעומס מלא. אותו הדבר עם Pixillion Image Converter ו Aiseesoft PDF to Image Converter. התוכנה היחידה שרצה קצת יותר מהר זה ה BRAVE עם 200 טאבים פתוחים וזה מן הסתם עקב כמות הזיכרון. מה אני עושה לא נכון? אם במחשב הישן הייתי יכול להאשים את הדיסק הקשיח המכני כצוואר בקבוק בעיבוד הנתונים כאן הכל עובר דרך SSD.

-האם מערכת ההפעלה מגבילה משאבים לאפליקציות?

-האם האפליקציות בהן אני משתמש מיושנות מדי ולא תומכות ביכולות החדשות של המעבדים? בדקתי קצת וה WINRAR שעבדתי איתו היה גירסה 4 שהשתמש בליבה אחת או שתיים, אחרי שהוחלף בעדכני ביותר כל הליבות נכנסו לשימוש. אבל כל שאר האפליקציות מעודכנות.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.