פורסם 2004 ביוני 2221 שנים קניתי מחשב חדש אתמול,הוא הורכב בחברה,חיברתי אליו כולה הארד דיסק..הפעלתי אותו והמעלות עמדו על 65 - 70 שזה מטורף משום שאני רגיל למעבד פנטיום 1.5 שלי שעובד על 40-45 מעלות...בכל מקרה,הלוח עובד על 38-40 מעלות..האם זה נורמאלי? זה בלי אוברקלוק בלי כלום..עוד דבר האם ה12V שעובד על 11.795 V זה גם נורמאלי?AMD 2.5 BARTONSAPPHIRE 9600XT256X2מאוור על המעבד,מאוורר על הכ.מסך+2 מאוורים שמוציאים אוויר,אחד מאחורה ,אחד מהצדהמאוורר של המעבד עובד על 4326 RPM ומשמיע רעש די חזק שאני לא רגיל אליו מהפנטיום...
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0קראת את הסטיקי?החלק הראשון לקראת הסוף מדבר על בעיות חום והצעות לשיפור.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים טמפ לא טובות במיוחד לBARTON 2500עם מאורר סטוק וזרימת אוויר פשוטה במארז אתה צריך להיות על מנוחה 45-50 עבודה 50-55 לפי דעתי לא אמור לעבור את ה60 במאמץ מסיבימאורר מאחורה = מתחת לספק (ליד חיבורי הON BOARD) מוציא אוויר זה בסדר גמורמה זה מאורר "בצד"? בדלת המארז? אם כן, הוא אמור להכניס אוויר ולא להוציא.אין לך מאורר מקדימה? (אמור להיות ברוב המארזים)מבחינת ה V12 זה בסדר גמור הם לא אמורים להיות מדוייקים העיקר שלא יפזלו בצורה משמעותית
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר הפכתי את המאוורר, עכשיו זה עומד על 60-63אני יכול להמשיך לעבוד בטמפ' כאלה או שזה מסוכן? החברה שבנתה לי את המחשב אמורה הייתה להיות אחראית שהמארז יהיה מקורר לא? זה די מעצבן שלמרות ששילמתי על הרכבה, המארז לא מקורר בהתאם..
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים להפך, בגלל ששילמת על הרכבה המארז לא מאוררחברות המחשבים עושות את המינימום, שמות כמה ברגים כמה מאוררים ובזה גורמות את הענייןמעבדות בדרך כלל לא דואגות לדברים האלהעקרונית קנית מחשב קומפלט, שחק אותה ראש קטן... אם יהרס זה באמת באשמתםאבלללל אין סיבה שיהרס.. הטמפ האלה לא קריטיות אבל כמובן שמומלץ לעשות את המקסימום בשביל להוריד אותם לפחות ב10 מעלות
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר וואלה לא חשבתי על זה ככה..אבל אם כבר מדברים על אחריות..קניתי את זה מקי אס פי, והיה על המארז מדבקה שאומרת "נזק למחשב לאחר הסרת המדבקה עלול לגרום לביטול האחריות" וכשפתחתי את המארז זה נקרע אבל לא ירד..אז יכול להיות שהם יסירו ממני את האחריות כי יגידו "אתה נגעת בזה" או משהו?
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים הם יבדקו יותר בקפידה אפשרות של נזק פיזי שנגרם ע"י הלקוח, אבל זה שהמדבקה נקרעה לא יבטל את האחריותמניסיון עם המעבדה של KSP ברוממה, הם לא ממש דואגים לאיוורר המארז
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר סבבה ושחכתי לשאול משהואני יוסיף עכשיו מאוורר ללמעלה של המארז,הוא צריך להוציא או להכניס אוויר?
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים ואווו אני למבין מה יש סדר מיוחד של הכנסת / הוצאת אוויר מהמארז ? או שעושים את זה איך שרוצים ?
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים גג מוציא כי אוויר חם עולה למעלהמקדימה מכניס כי דרך הפאנל אפשר רק לשאוב אוויר, אם תוציא משם אוויר זה סתם יתקע בפאנל ויחזור חזרה למארזבצד בדרך כלל מכניס אוויר ישירות למעבדומאחורה מוציא אוויר כי צריך לפנות מהר וביעילות את האוויר החם שמצטבר בסביבות ההיטסינק של המעבד.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר אוקיי יש לי שאלה..על אף העובדה שהמחשב חדש והכל אני נתקל בתדירות רבה בכל מיני פריזים קטנים פה ושם, וגם פריזים גדולים שגורמים לCPU להיות על 100% בלי שעשיתי כלום...הפריזים והדברים המעצבנים האלה נובעים בגלל ההתחממות המטורפת הזאת של המעבד (65 C)? או שאולי בגלל שהלוח אם שלי לא יציב דיו..?
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים בוא נגיד ככה.. אצלי גם לי היה את אותה בעיה של התחממות יתר קניתי מאוורר חדש משהו יפה של GIGABYTE הPROיש לו אורות וכאלה דברים הוא מקרר אחלה שקטטטטטטטטט בהכי נמוך שלו שבכלל לא שומעים הוא עושה אחלה עבודה 2500 RPM משהו כמו 20 DB שבכלל לא שומעים שתבין אני על OC ל מ 2.5 BARTON ל 2.2 GHZ וזה סבבה ! ממש לא שומעים והטמפ בערך 50 בIDLE ו55 בעבודה וזה שהוא הכי LOW אם אני רוצה קצת רעש שמים על HIGH(שגם אישית לא כל כך שומעים) אז זה עושה 40~45 מקסימום 50זה מה שאני עשיתי עם הבעיה שהיה לי בדיוק כמו אצלך אבל הצעה קטנה לפני שאתה קונה תבדוק שהמעבד יושב טוב שהכל יושב טוב שם..כעקרון לבארטון אמור להיות 55 שזה המומלץ לו אבל תמיד עדיף פחות וגם הצעהא. תשים 2 מאוררים שמוציאים אויר למעלה ומאחורה של המארז ואם יש לך עוד אחד אז שים שמכניס מהדלתב. סדר חוטיםאחרי כל ה אם נשאר לך אז תקנה זה בסה"כ איזה 220 ש"ח לא כולל משלוחבדוק מה שאמרתי לך ודווח שינויים
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר תאמין לי אחי עשיתי דוקטורט על אוורור מארזים..ישבתי אתמול ובדקתי כל מיני כיונים של המאווררים..שמתי 1 שמוציא מאחורה,אחד בדלת מכניס,אחד מקדימה מכניס ואחד בגג מכניס,אבל עדיין המעבד שם עליי זיין חח..מה שמעצבן זה שאחרי ששמתי את המאוורר בגג זה הוריד איזה 5 מעלות, שמחתי לאללה אבל אז אחרי כמה דקות זה עלה חזרה כאילו כלום...אני משער שאין לי מנוס מלקנות מאוורר חדש..מה הדגם המדוייק של המאוורר שלך ומאיפה קנית?קיבלת איתו גם משחה טרמית?איך סידורי המאווררים אצלך?חם מאוד אצלך בחדר? אצלי בחדר חם משהו מטורף בשעות הצהריים..
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אצלי מממש חם בחדר אבל מזגן עושה את העבודהקניתי מהחנות של בן דוד שלי אם אתה גר באיזור מודיעין תשלח לי PM אני אביא לך את המספר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.