עבור לתוכן

65 מעלות לAMD בזמן המתנה, האם זה נורמאלי??

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש אתמול,הוא הורכב בחברה,חיברתי אליו כולה הארד דיסק..הפעלתי אותו והמעלות עמדו על 65 - 70 שזה מטורף משום שאני רגיל למעבד פנטיום 1.5 שלי שעובד על 40-45 מעלות...בכל מקרה,הלוח עובד על 38-40 מעלות..האם זה נורמאלי? זה בלי אוברקלוק בלי כלום..עוד דבר האם ה12V שעובד על 11.795 V זה גם נורמאלי?

AMD 2.5 BARTON

SAPPHIRE 9600XT

256X2

מאוור על המעבד,מאוורר על הכ.מסך

+

2 מאוורים שמוציאים אוויר,אחד מאחורה ,אחד מהצד

המאוורר של המעבד עובד על 4326 RPM ומשמיע רעש די חזק שאני לא רגיל אליו מהפנטיום...

פורסם

טמפ לא טובות במיוחד לBARTON 2500

עם מאורר סטוק וזרימת אוויר פשוטה במארז אתה צריך להיות על מנוחה 45-50 עבודה 50-55 לפי דעתי לא אמור לעבור את ה60 במאמץ מסיבי

מאורר מאחורה = מתחת לספק (ליד חיבורי הON BOARD) מוציא אוויר זה בסדר גמור

מה זה מאורר "בצד"? בדלת המארז? אם כן, הוא אמור להכניס אוויר ולא להוציא.

אין לך מאורר מקדימה? (אמור להיות ברוב המארזים)

מבחינת ה V12 זה בסדר גמור הם לא אמורים להיות מדוייקים העיקר שלא יפזלו בצורה משמעותית

פורסם
  • מחבר

הפכתי את המאוורר, עכשיו זה עומד על 60-63

אני יכול להמשיך לעבוד בטמפ' כאלה או שזה מסוכן?

החברה שבנתה לי את המחשב אמורה הייתה להיות אחראית שהמארז יהיה מקורר לא? זה די מעצבן שלמרות ששילמתי על הרכבה, המארז לא מקורר בהתאם..

פורסם

להפך, בגלל ששילמת על הרכבה המארז לא מאורר

חברות המחשבים עושות את המינימום, שמות כמה ברגים כמה מאוררים ובזה גורמות את העניין

מעבדות בדרך כלל לא דואגות לדברים האלה

עקרונית קנית מחשב קומפלט, שחק אותה ראש קטן... אם יהרס זה באמת באשמתם

אבלללל אין סיבה שיהרס.. הטמפ האלה לא קריטיות אבל כמובן שמומלץ לעשות את המקסימום בשביל להוריד אותם לפחות ב10 מעלות

פורסם
  • מחבר

וואלה לא חשבתי על זה ככה..

אבל אם כבר מדברים על אחריות..קניתי את זה מקי אס פי, והיה על המארז מדבקה שאומרת "נזק למחשב לאחר הסרת המדבקה עלול לגרום לביטול האחריות" וכשפתחתי את המארז זה נקרע אבל לא ירד..אז יכול להיות שהם יסירו ממני את האחריות כי יגידו "אתה נגעת בזה" או משהו?

פורסם

הם יבדקו יותר בקפידה אפשרות של נזק פיזי שנגרם ע"י הלקוח, אבל זה שהמדבקה נקרעה לא יבטל את האחריות

מניסיון עם המעבדה של KSP ברוממה, הם לא ממש דואגים לאיוורר המארז

פורסם
  • מחבר

סבבה ושחכתי לשאול משהו

אני יוסיף עכשיו מאוורר ללמעלה של המארז,הוא צריך להוציא או להכניס אוויר?

פורסם

בגג מוציא אוויר

פורסם

ואווו אני למבין מה יש סדר מיוחד של הכנסת / הוצאת אוויר מהמארז ? או שעושים את זה איך שרוצים ?

פורסם

גג מוציא כי אוויר חם עולה למעלה

מקדימה מכניס כי דרך הפאנל אפשר רק לשאוב אוויר, אם תוציא משם אוויר זה סתם יתקע בפאנל ויחזור חזרה למארז

בצד בדרך כלל מכניס אוויר ישירות למעבד

ומאחורה מוציא אוויר כי צריך לפנות מהר וביעילות את האוויר החם שמצטבר בסביבות ההיטסינק של המעבד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש לי שאלה..

על אף העובדה שהמחשב חדש והכל אני נתקל בתדירות רבה בכל מיני פריזים קטנים פה ושם, וגם פריזים גדולים שגורמים לCPU להיות על 100% בלי שעשיתי כלום...הפריזים והדברים המעצבנים האלה נובעים בגלל ההתחממות המטורפת הזאת של המעבד (65 C)? או שאולי בגלל שהלוח אם שלי לא יציב דיו..?

פורסם

בוא נגיד ככה.. אצלי גם לי היה את אותה בעיה של התחממות יתר קניתי מאוורר חדש משהו יפה של GIGABYTE הPRO

יש לו אורות וכאלה דברים הוא מקרר אחלה שקטטטטטטטטט בהכי נמוך שלו שבכלל לא שומעים הוא עושה אחלה עבודה 2500 RPM

משהו כמו 20 DB שבכלל לא שומעים שתבין אני על OC ל מ 2.5 BARTON ל 2.2 GHZ וזה סבבה ! ממש לא שומעים והטמפ בערך 50 בIDLE ו55 בעבודה וזה שהוא הכי LOW אם אני רוצה קצת רעש שמים על HIGH(שגם אישית לא כל כך שומעים) אז זה עושה 40~45 מקסימום 50

זה מה שאני עשיתי עם הבעיה שהיה לי בדיוק כמו אצלך אבל הצעה קטנה לפני שאתה קונה תבדוק שהמעבד יושב טוב שהכל יושב טוב שם..

כעקרון לבארטון אמור להיות 55 שזה המומלץ לו אבל תמיד עדיף פחות

וגם הצעה

א. תשים 2 מאוררים שמוציאים אויר למעלה ומאחורה של המארז ואם יש לך עוד אחד אז שים שמכניס מהדלת

ב. סדר חוטים

אחרי כל ה אם נשאר לך אז תקנה זה בסה"כ איזה 220 ש"ח לא כולל משלוח

בדוק מה שאמרתי לך ודווח שינויים

פורסם
  • מחבר

תאמין לי אחי עשיתי דוקטורט על אוורור מארזים..ישבתי אתמול ובדקתי כל מיני כיונים של המאווררים..שמתי 1 שמוציא מאחורה,אחד בדלת מכניס,אחד מקדימה מכניס ואחד בגג מכניס,אבל עדיין המעבד שם עליי זיין חח..מה שמעצבן זה שאחרי ששמתי את המאוורר בגג זה הוריד איזה 5 מעלות, שמחתי לאללה אבל אז אחרי כמה דקות זה עלה חזרה כאילו כלום...

אני משער שאין לי מנוס מלקנות מאוורר חדש..

מה הדגם המדוייק של המאוורר שלך ומאיפה קנית?קיבלת איתו גם משחה טרמית?איך סידורי המאווררים אצלך?חם מאוד אצלך בחדר? אצלי בחדר חם משהו מטורף בשעות הצהריים..

פורסם

אצלי מממש חם בחדר אבל מזגן עושה את העבודה

קניתי מהחנות של בן דוד שלי אם אתה גר באיזור מודיעין תשלח לי PM אני אביא לך את המספר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים