עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי,

אז אחרי שהמחשב שלי רץ לו יפה במשך 10+ שנים, הגיע הזמן להגיד לו תודה להתראות ולשדרג הכל. מאחר והמון זמן כבר לא קניתי, אין לי שמץ איזה חנויות אמינות קיימות בחוץ.

אני זוכר ש KSP ו Ivory הם דיי שיבוט אחד של השני, אבל שמעתי סיפורי זוועות בעניין שירות על KSP אז אני נזהר מהם. (למרות שהם דיי הכי זולים בשוק ואפשר לקנות מאילת)

אשמח להמלצות על חברות מקצועיות וטובות שאתם מכירים, בעדיפות לכאלה באיזור המרכז. מעדיף כמובן לבנות לעצמי מפרט ושהחברה תרכיב, כי אין לי רצון להתעסק עם זה, ואין לי בעייה לשלם קצת יותר בשביל בנייה טובה ושירות אמין.

למעוניינים, זה המפרט שבניתי לי כרגע בTMS באילת, אבל לא רלוונטי כי הבנתי שאין לי הרכבה אצלם בכלל וצריך להיסחב למרכז בשביל להתחיל לבנות: (אולי אשתמש בחנות אחרת בשביל זה באמת ורק אקנה רכיבים אצלם, אבל לא סגור על זה)

image.png

אני כרגע עם מסך 1080p אבל בעתיד אשתדרג ל 1440p אז משאיר אופציות פתוחות.

פורסם

אם השימוש של המחשב הוא משחקים אז מעבד X3D ייתן לך יותר תמורה.

פורסם
  • מחבר

יהיו גם משחקים אבל זו לא המטרה העיקרית, מה שגם ניסיתי בכוונה לקנות בדגש על ראייה לעתיד וניסיון להישאר ב mid-range מבחינת מחיר. כרגע ההתלבטות שלי היא בין פלונטר ל TMS. יש דיס/המלצות?

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים