עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

@Danielle Sisserman האם קראת את התגובות האחרונות בדיון כאן?

פורסם
ציטוט של A-10

כך או כך צריך כיסים עמוקים ( מאוד ) ...

העצה שלי דווקא למי שאין כאלו.

ומדובר פה בקניה קצת דרומית ל 20000שח זה לא מחשב זול. אבל כרטיס המסך הוא הלב פה לחלוטין.

ככה שיש פה משחק.

אם התקציב לא מוגבל זה מאד קל דווקא.

פורסם
ציטוט של se7en

העצה שלי דווקא למי שאין כאלו.

ומדובר פה בקניה קצת דרומית ל 20000שח זה לא מחשב זול. אבל כרטיס המסך הוא הלב פה לחלוטין.

ככה שיש פה משחק.

אם התקציב לא מוגבל זה מאד קל דווקא.

טוב, זה כבר ממש אוף טופיק, אבל ...

אם כבר טענות, הן בטח לא אליך.

NVIDIA מישהו ?

פשוט ציינתי עובדה, זה עיסוק יקר, אם משווים

למפרטים ששגורים כאן בפורום.

מצד שני, שני הסנט שלך כמו של יואבקה

אמנם עולים לא מעט, אבל וואדאי ובוואדאי

שאין מה לבוא אליכם בטענות !

פורסם

אני כבר לא כזה בקיא בחלקים למשתמש הממוצע\ביתי למה המחשב האחרון שהרכבתי היה לפני 5 שנים וגם הוא היה ממבוסס ת'רדריפר.

באם השימוש העיקרי של המחשב הוא לאומניברס המפרט נראה לי לא מאוזן בשביל סביבת עבודה שמבוססת כמעט לחלוטין על כרטיס מסך.

כרגע שאר המחשב מרכיב 60% מהמפרט. זה צריך להיות הפוך.

המעבד מוגזם ולא מאוזן אפשר בשקט לרדת לCORE7 ולחסוך חצי על המעבד. לא חושב שהירידה מ24 ליבות ל20 באותה מהירות שעון תורגש פה.

הזכרון חייב להיות מהירות 7000? לא יהיה שום הבדל אם נרד ל6000 ונחסוך עוד כמה מאות שקלים באותו נפח וגם נרוויח CL יותר נמוך.

הלוח אם ב1100 שח נשמע מוגזם ובקלות גם פה אפשר לחסוך חצי.

ירידה בSSD לדור 4 תחסוך 1000שח באותו נפח ואני בספק אם יורגש הבדל.

OMNIVERSE על חלונות? ML? אפשר ואף רצוי לחסוך 700שח על רשיון ולהתקין UBUNTU. ואם ממש חייבים חלונות יש רשיונות שאפשר לרכוש ברשת בגרושים להבנתי.

עם הכסף שנחסך על כל הרכיבים הפחות חשובים למשימה אפשר לעלות ל5090 אולי עם עוד תוספת קטנה. זה בטוח יהיה הבדל שמים וארץ מה5080 עם כל הרכיבים היקרים והלא מורגשים במפרט המקורי.

נערך על-ידי se7en

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים