פורסם אפריל 11אפריל 11 שלום לכולם,אשמח מאוד לעזרתכם.רכשתי רישיון חוקי של Office 2024 Professional Plus מסוג Retail (פרטי) דרך אתר keysredeem.com (מצורפות תמונות למטה).🔹 מערכת ההפעלה שלי: Windows 11 Pro🔹 רישיון: Retail, חד-פעמי, פרטי – לא רישוי ארגוני או מנוי🔹 הבעיה:בכל ניסיון להכניס את קוד הרישיון שהתקבל מהאתר, אני מקבל את ההודעה:"השירות אינו זמין – אנו נתקלים כעת בקשיים טכניים. נא נסה שוב מאוחר יותר"מה ניסיתי עד כה:מחקתי לחלוטין את כל גרסאות ה-Office מהמחשב כולל כלי ההסרה של מיקרוסופטניקיתי את הרישום והפעלתי מחדש את המחשבביצעתי עדכון מלא ל-Windowsניסיתי גם התקנה מקוונת וגם קובץ התקנה מקומי (Offline)ווידאתי שהשעה ואזור הזמן תקיניםניסיתי להפעיל כמנהל – ועדיין אותה שגיאהמצורפים:✅ צילום רכישה✅ קוד רישיון✅ הודעת השגיאה✅ צילום תהליך ההתקנה שנכשלאשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לפתרון או דרך הפעלה תקינה של הרישיון.תודה רבה מראש 🙏דניאל
פורסם אפריל 15אפריל 15 אל תנסה דרך אתר האינטרנט, צריך לקפוץ לך חלונית באופיס ושם אתה מכניס את קוד ההפעלה.קישור הורדה:Microsoft Office Pro Plus 2024 Retail Hebrewאם ישנה בעיה, תפנה למי שקנית ממנו בבקשת עזרה.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.