עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם
אני לפני מעבר לדירה חדשה ואני רוצה להתקין שקעי lan בכל החדרים ובסלון כאשר כל הכבלים ייתחברו לראוטר שימוקם בארון תקשורת.
עד לפה הכל מובן, השאלה שלי היא כזאת,
האם יש לעשות מאין Mesh קווי, כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת.

אדגיש שאני לא מעוניין ב- mesh אלחוטי מלא.

תודה.

נערך על-ידי Haim Hener

פורסם
ציטוט של חיים_ה

כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת.

בעקרון התשובה היא - כן , לרוב ( אם לא לכל ) מערכות ה MESH יש גם חיבור קווי ולכן אפשר לחבר את המשדר של ה MESH עם כבל לנתב

אבל

בזמן שHUB או SWITCH קווי מאפשר לכל מי שמתחבר אליהם להיות חלק מהרשת הראשית , ברשת אלחוטית המצב שונה.

על מנת שכל המשדרים האלחוטיים ישדרו את אותה הרשת הם צריכים להיות תחת פיקוח זהה - זה למעשה ה MESH .

זה אומר שאם אתה רוצה לרכוש משדרי אלחוט של חברת שמיגי אז גם הנתב צריך להיות של חברת שמיגי והוא כנראה יהיה המנהל של הMESH ואם אתה עובד עם נתב של חברה אחרת אתה צריך לבטל בנתב את האלחוט ולשים רק משדרי אלחוט של שמיגי כאשר אחד מהם הוא המנהל של ה MESH

נערך על-ידי yoavke

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים