עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אהלן,

רכשתי טלוויזיה חדשה Samsung QN85D, ואני רוצה לשדרג את חוויית השמע עם סאונדבר איכותי – אבל בלי לקרוע את הכיס (תקציב של כ-1000 ש"ח).

אני קצת הולך לאיבוד בין כל המושגים (Atmos, DTS וכו') ולא בטוח איזה דגם יתאים הכי טוב לפורמטים שהטלוויזיה תומכת בהם.
כמו כן, האם כדאי להשתמש בסטרימר (Xiaomi mi box s שכבר קיים או לרכוש Apple tv 4K) או שעדיף להשתמש ישירות במערכת ההפעלה של הטלוויזיה (אני מבין שהמערכת של סמסונג לא ואו בלשון המעטה)

אם יש לכם המלצות או טיפים, אשמח לעזרה!

פורסם

אם כבר יש לך סטרימר mi box s אז אני לא רואה טעם להחליף אותו ב-apple tv (אלא אם אתה עמוק באקוסיסטם של אפל [טלפון + לפטופ] ורוצה את הנוחות שזה מאפשר, אבל זאת לא תהיה נוחות זולה..), והוא כנראה יהיה נוח ומהיר יותר משימוש במערכת ההפעלה המובנית של הטלויזיה.

לגבי הסאונד בר, זה תקציב לא גבוה לסאונד, ובלי להכיר יותר מדיי את התחום הזה, כנראה שבתקציבים האלה פשוט כככל שהדגם יהיה יקר יותר - הוא גם יהיה טוב יותר..

פורסם

אם יש מקום בבית ואין דייר/ת שמתנגד/ת, הכי טוב זה מגבר + רמקולים יד2.

אחרת, כל סאונד בר ישפר את הקול לעומת הרמקול של הטלוויזיה. השאלה אם רוצים אחד עם סאבוופר נפרד.

אבל אל תאמין לכל השטויות על תמיכה בכל מיני תקנים של צליל היקפי בסאונדבר.

זה לא דומה למערכת עם רמקולים נפרדים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gimel

אם יש מקום בבית ואין דייר/ת שמתנגד/ת, הכי טוב זה מגבר + רמקולים יד2.

אחרת, כל סאונד בר ישפר את הקול לעומת הרמקול של הטלוויזיה. השאלה אם רוצים אחד עם סאבוופר נפרד.

אבל אל תאמין לכל השטויות על תמיכה בכל מיני תקנים של צליל היקפי בסאונדבר.

זה לא דומה למערכת עם רמקולים נפרדים.

הכי טוב גם טלוויזיה 115' החדשה של TCL, הבעיה שאין תקציב 🤣.

בכל מקרה, אני רק רוצה לשפר קצת את הסאונד שהטלוויזיה מוציאה, הייתי אצל חברים עם סאונד בר וההרגשה לעומת הרמקולים של הטלוויזיה היא חוויה שונה לגמרי. לדעתי זה יספיק לי. בנוסף, אם סאונד בר לא היה עושה את העבודה ומשפר את החוויה הרגילה אז לא היה למוצר היתכנות.

"אבל אל תאמין לכל השטויות על תמיכה בכל מיני תקנים של צליל היקפי בסאונדבר."
למה לא אם אפשר לשאול?
ראיתי לדוגמה הדגם הזה: Samsung HW-Q700D שמצויין שיש לו 2 רמקולים שמופנים כלפי מעלה והצליל מוחזר מהתקרה, נשמע לי אחלה.

נערך על-ידי iMeash

פורסם

כל סאונד בר ייתן קול יותר טוב מהרמקולים של הטלוויזיה, שהם משהו סימלי מאד.

אפילו רמקול JBL GO משמיע צליל יותר טוב מרמקול של טלוויזיות חדשות...

לפעמים אנשי נפטרים מהמערכת בבית כי אין מקום או שנמאס לאישה.

משהו כזה:

https://market.yad2.co.il/collections/%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%93_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99/products/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A8

בדרך כלל הרמקולים במחיר הזה לא ברמה גבוהה אבל אולי זה עדיין יותר טוב מסאונד בר.

בסוף צליל זה פיזיקה ורמקול גדול נותן צליל שונה מ-4 רמקולים קטנים.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים