עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

טכנאי רשת שעובד עם החברות של הסיבים ושיש לו חברים שם סיפר לי שפעם פרטנר היו P2P אבל בגלל שהתשתית יקרה יותר הם עברו ל GPON של בזק כי התשתית זולה יותר זה נכון ? שבעצם היום פרטנר זה GPON שיתופי בגלל עלויות יקרות , ממה שהבנתי ממנו שהם כבר לא פורשים תשתיות לבד יקרות של P2P אלא משתמשים בתשתית קיימת של בזק .

נערך על-ידי iveco

פורסם

אני לא מבין כל כך ברשתות סיבים אבל אצלי בראוטר של פרטנר סיבים כתוב כך
WAN MODE - GPON PPPoE

נערך על-ידי Yehudaa

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Yehudaa

אני לא מבין כל כך ברשתות סיבים אבל אצלי בראוטר של פרטנר סיבים כתוב כך
WAN MODE - GPON PPPoE

זה אומר שפרטנר משתמשת בתשתית השיתופית של בזק זה לא סיב פרטי עד הבית P2P , כנראה שהפריסה של התשתיות של פרטנר P2P מאוד יקרה ולא משתלמת כלכלית

נערך על-ידי iveco

פורסם

אכן של בזק אתה צודק אבל עובד טוב מאוד .
הדבר החיובי הנוסף בענין שטוב שיש תחרות ולא מונופול .

פורסם
ציטוט של iveco

זה לא סיב פרטי עד הבית

הסיב הוא עד הבית

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

הסיב הוא עד הבית

אבל זה סיב שיתופי של בזק זה כבר לא P2P

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

image.png

פורסם

זה לא שהסיב של בזק יותר טוב או יותר יקר מהסיב של פרטנר, אלא שאת הסיב של בזק פרטנר לא צריכה לפרוס.

במסגרת ההסכם של בזק ופרטנר האחרונה תוותר על פעילות האינטרנט ופעילות הטלוויזיה שלה לטובת אפליקציה שמאחוריה....יס.

זה מאפשר לפרטנר למכור ללקוחות אינטרנט וטלוויזיה במחיר גבוה יותר ובלי להחזיק מערך של טכנאים לסיבים, לסטרימרים ולשלטים.

הם בעצם הפכן למפעילה וירטואלית של בזק בתחום של האינטרנט והסטרימינג, כמו ש-012 היתה מפעילה וירטואלית שלהם בתחום הסלולר.

נערך על-ידי em28

פורסם
  • מחבר
ציטוט של em28

זה לא שהסיב של בזק יותר טוב או יותר יקר מהסיב של פרטנר, אלא שאת הסיב של בזק פרטנר לא צריכה לפרוס.

במסגרת ההסכם של בזק ופרטנר האחרונה תוותר על פעילות האינטרנט ופעילות הטלוויזיה שלה לטובת אפליקציה שמאחוריה....יס.

זה מאפשר לפרטנר למכור ללקוחות אינטרנט וטלוויזיה במחיר גבוה יותר ובלי להחזיק מערך של טכנאים לסיבים, לסטרימרים ולשלטים.

הם בעצם הפכן למפעילה וירטואלית של בזק בתחום של האינטרנט והסטרימינג, כמו ש-012 היתה מפעילה וירטואלית שלהם בתחום הסלולר.

בקיצור עידן ה P2P מת

פורסם

אם הם יכולים לספק את המהירויות הגבוהות אני לא רואה משהו עצוב בסיפור של בזק .
זה שיתוף פעולה עסקי שמועיל להם ולצרכנים .

פורסם
ציטוט של iveco

בקיצור עידן ה P2P מת

לא לגמרי: פרטנר ממשיכה לתחזק את ה-P2P לשנים הקרובות ומי שבטכנולוגיה הזו הרוויח מחיר יותר זול ופחות שותפים לסיב.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של em28

לא לגמרי: פרטנר ממשיכה לתחזק את ה-P2P לשנים הקרובות ומי שבטכנולוגיה הזו הרוויח מחיר יותר זול ופחות שותפים לסיב.

איך היא ממשיכה לתחזק את ה P2P שהיא שוכרת או קונה מבזק את התשתיות ? היא נטשה את ה P2P לטובת GPON כדי להזיל עלויות

פורסם
ציטוט של iveco

איך היא ממשיכה לתחזק את ה P2P שהיא שוכרת או קונה מבזק את התשתיות ? היא נטשה את ה P2P לטובת GPON כדי להזיל עלויות

עדיין יש לה את הרשת שהיא פרסה לפני ההסכם.

ב-GPON היא רק משווק משנה של בזק.

בעבר פורסם שיש כ-2 מיליון משתמשים בסיב של בזק וכחצי מליון בסיב העצמאי של פרטנר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של em28

עדיין יש לה את הרשת שהיא פרסה לפני ההסכם.

ב-GPON היא רק משווק משנה של בזק.

בעבר פורסם שיש כ-2 מיליון משתמשים בסיב של בזק וכחצי מליון בסיב העצמאי של פרטנר.

שאני מתחבר למשל לפרטנר איך אני יכול לדעת שהם לא משקרים אותי ושאני נמצא בתוך הרשת P2P ולא GPON ?

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי אצלי בארון תקשורת יש בזק סיבים ואנלימיטד 2 קופסאות אבל אין קופסא סיב שמחוברת לחשמל , רק בחיבור חשמלי זה P2P ?

נערך על-ידי iveco

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים