עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי חברה

האם יש אפשרות לשכפל דיסק און קי? יש בו התקנה של גרסה ישנה של וינדאוס ואני רוצה להעתיק אותו כך שתהיה אפשרות להתקין מדיסק און קי אחר את הוינדאוס. (זה דיסק און קי שיצרתי בו התקנה של וינדאוס עם הכלי שיש באתר של מיקרסופט)

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה. אני אבדוק

פורסם
  • מחבר

עברתי על זה. חשבתי שיש משהו קל יותר שאפשר לעשות בוינדאוס.

יצא לך להשתמש בתוכנה הזו? הוא מציין שם שהדיסק החדש חייב להיות לפחות באותו גודל. מה קורה אם אני קונה דיסק און קי מדגם אחר באותו גודל שמגיע עם כמה קילובייט פחות?

שואל כי היתה לי אותה בעיה כשהתקנתי את הגרסה החדשה של הוינדאוס ורציתי לחזור לגיבוי עבר שהיה לי מגרסה אחרת והוא לא נתן כי היה הפרש של כמה מגה בייטים בגודל מחיצות.

פורסם

לא, לא יצא לי לעבוד עם התוכנה,

אם כי התנאי של "גדול מ ... " קיים בהרבה תוכנות.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אז רק עוד שאלה אחת כי אני לא מעוניין לרכוש כונן עם כפול גודל. אם אני קונה כונן מחברה אחרת של 16 גי'גה, האם בפועל יהיה בו בדיוק אותו מקום כמו כונן שיש לי או שיש סיכוי שיהיה הבדל?

דרך אגב, אני לא מבין למה כונן צריך להיות גדול יותר. יש לי בסך הכל 4 ג'יגה על הכונן הזה (וינדאוס).

מזל שלא שמתי אותו על הכונן של ה-64 ג'יגה.

פורסם
ציטוט של law89

או שיש סיכוי שיהיה הבדל?

יכול להיות הבדל של כמה קילו , לכאן או לכאן.

אבל, בינינו, זה סתם דרמה.

ההבדל בין 16 ל - 32 גיגה הוא בסביבות 7 ש"ח...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

יכול להיות הבדל של כמה קילו , לכאן או לכאן.

אבל, בינינו, זה סתם דרמה.

ההבדל בין 16 ל - 32 גיגה הוא בסביבות 7 ש"ח...

השאלה אם הדרמה הזאת לא תחסום את האופציה לעשות זאת.

זה לא עניין של עלות (כרגע). אני פשוט לא רוצה להכפיל את הכמות פעם נוספת אם ארצה לעשות זאת שוב בעתיד.

פורסם

טוב, בכל מקרה זה מה שמצאתי.

ההחלטות הן כמובן שלך .

פורסם
  • מחבר

אני מן הסתם אנסה (אלא אם אמצא משהו פשוט יותר שלא מצריך התקנה, אבל כנראה שזה לא קיים).

תודה רבה על העזרה.

פורסם

בכיף !

אם כבר, תעדכן . :)

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים