עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
היום נחשפים מבחני הביצועים הבלתי-תלויים של סדרת Radeon RX 9070, התחרות הגדולה של AMD עבור סדרת RTX 5070 של NVIDIA. הנה כל המספרים של ה-RX 9070, הזול מבין צמד כרטיסי ה-Radeon החדשים

לכתבה

פורסם

זה לא נכון, בקשר להצלה ממחירים מבהילים.

לא שזה יקרה, אבל הדרך היחידה היא שכולם

כולל כולם, גיימרים ויוצרי תוכן, לא ירוצו לקנות כרטיסים "מהפכניים" כל שני וחמישי.

שיראו לחברות שאין ביקוש לתחמנות השיווקית נוסך 5070 שווה ערך ל - 4090 ושאר ירקות

משתי החברות.

לא יקרה, אבל זו הדרך ...

פורסם
היחידים שיכולים להציל את עצמם הם אתם !
אל תקנו כרטיסי מסך במחירים מטורפים
היצרנים דואגים לייצר כמות אפסית כדי לנפח מחירים

כי מצאו פריירים
תקנו Xbox או PlayStation
פורסם
המחירים פה בארץ מטורפים!
לפי 600 דולר אמור לעלות ה 9070XT כ- 2,165 שקל.
עם תוספת מע"מ 18% זה עולה ל 708 דולר ו - 2,553 שקל.

אבל בארץ? 3,650 שקל שזה 1,011 דולר! אנחנו משלמים פה 66-67% אחוז יותר.
פורסם
כתבה מדהימה, הכרטיס רק יצא וכבר יש לכם
את כל מה שצריך לדעת
פורסם
זה נכון, אבל גם בחו"ל אתה לא תמצא כרטיסים ב - 600$ ככה שאין עדיין אפשרות אפילו לייבא במחיר משתלם בינתיים. כנראה צריך לחכות שייצבר עוד מלאי כדי לקבל יותר דגמים במחיר הגיוני.
פורסם
יש כבר מצבורים גדולים של סחורה, AMD, לא כמו Nvidia, דאגו לצבור אותם לפני ההשקה. אני לא מאמין לנרטיב "אין סחורה", הדבר היחידי שאני מוכן להאמין לו, זה שיש מיסוי כבד על ייבוא הכרטיסים, משום סיבה כלשהי.

כל מה שאני יודע, זה שלפני כמעט 9 שנים קניתי את ה GTX 1080 ב2200 שח+-, וכיום מחיר כזה יראה כבלתי אפשרי לחלוטין, ואני חושב שזה פאקינג בולשיט.
בKSP כבר זללו, לכאורה, את כל הסחורה של גירסאת הxt, ואני לא מאמין שיש כאלו מפגרים שישלמו מעל 4k על הכרטיס הזה, שאפילו לא נחשב high-end. פשוט טמטום פיגור.
פורסם
בארהב אפשר למצוא את זה ב600, וגם אם לא, לפחות ב750 או 800. לא 1100 לכל הרוחות.
ובאירופה תמיד אושקים אותם, לא שאני מבין למה.
פורסם
ציטוט של אורח waht

יש כבר מצבורים גדולים של סחורה, AMD, לא כמו Nvidia, דאגו לצבור אותם לפני ההשקה. אני לא מאמין לנרטיב "אין סחורה", הדבר היחידי שאני מוכן להאמין לו, זה שיש מיסוי כבד על ייבוא הכרטיסים, משום סיבה כלשהי.

כל מה שאני יודע, זה שלפני כמעט 9 שנים קניתי את ה GTX 1080 ב2200 שח+-, וכיום מחיר כזה יראה כבלתי אפשרי לחלוטין, ואני חושב שזה פאקינג בולשיט.
בKSP כבר זללו, לכאורה, את כל הסחורה של גירסאת הxt, ואני לא מאמין שיש כאלו מפגרים שישלמו מעל 4k על הכרטיס הזה, שאפילו לא נחשב high-end. פשוט טמטום פיגור.

מסכים איתך
תעשה מה שאני עשיתי ,לא נלחם יותר עם תחנות רוח שעושקים אותנו
פשוט לא קונה !

קניתי קונסוליה ומאושר
ולא מממן מפלצות שעושקות אותך

מחשב לאינטרנט +סרטים
קונסוליה למשחקים 2000 ש"ח וסגרת פרק בחייך

ונשאר לך כסף לפלפל

פורסם
ציטוט של אורח waht

בארהב אפשר למצוא את זה ב600, וגם אם לא, לפחות ב750 או 800. לא 1100 לכל הרוחות.
ובאירופה תמיד אושקים אותם, לא שאני מבין למה.

מחירי כרטיסי מסך באירופה נוטים להיות גבוהים יותר ממקומות אחרים בגלל כמה גורמים :

1. מיסוי ומע"מ: באירופה יש מיסים גבוהים יותר על מוצרי אלקטרוניקה, כולל מע"מ שיכול להגיע ל-20% ואף יותר במדינות מסוימות.

2. עלויות יבוא: עלויות הובלה, מכסים ותהליכי יבוא מוסיפים למחיר הסופי של המוצרים.

3. שוק מקומי קטן יותר: בהשוואה לארצות הברית או סין, השוק האירופאי קטן יותר, מה שיכול להוביל לפחות תחרות ולהשפיע על המחירים.

4. שערי מטבע: תנודות בשערי מטבע בין האירו לדולר משפיעות על מחירי המוצרים המיובאים.

5. ביקוש גבוה: בתקופות של ביקוש גבוה, כמו בזמן השקות של דגמים חדשים, המחירים עולים בהתאם.

אפקט העדר - אנשים רצים לקנות כי רואים אחרים קונים !
    הם לא צריכים - אבל אם אחרים קונים - נקנה גם !

נערך על-ידי khnd03195

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
בדקתי בחנויות ששולחות לארץ כמו: AMAZON, NEWEGG ואפילו B&H ואין שום דגם במלאי שאפשר להזמין לארץ, ככה שאולי הם מוכרים בשוק המקומי אבל אין להם מספיק בשביל לייצא אותם ככה שזה עדיין עניין של מלאי כמו שזה נראה.
נראה עוד חודשיים אם זה ישתפר.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים