עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

יש לי 25% חיים רשום מצב GOOD אבל כל כמה שעות / ימים יש פריז מטורף והמחשב נתקע וברגיל יש לי פריזים קטנים מדי כמה שעות בסאונד , עכשיו נתקע לי המחשב עשה לי פריז מטורף תקוע! עשיתי גוסט מכונן SSD לסתם כונן קשיח שמצאתי ונראה אם עכשיו זה יתקע אם זה לא יתקע והכול יהיה בסדר אני אקבור את הכונן ה SSD שלי באדמה ואתלה שלט " תנוח חבר R.I.P " עשה עבודה טובה שירת אותי כמה שנים טובות PATRIOT אחלה חברה' .

646-front.small.jpg

נערך על-ידי iveco

פורסם

יאפ, ז"ל !

פורסם
  • מחבר

נ.ב.

עשיתי 48 שעות TEST לזכרונות ב MEMTEST והכול תקין זה לא זכרונות 100%

פורסם
  • מחבר

file-TcUcDi5yCCD9VjpZsKYpBr?se=2025-02-0

פורסם
  • מחבר

הכי מצחיק שזה בסוף לא יהיה ה SSD וגם עם ה HDD זה יתקע ישאר רק הלוח אם למרות ששם אין שום קבלים נפוחים זה קבלים יפנים כאלה קטנים שטוחים אי אפשר לדעת מקסימום נחליף לוח אם / מעבד , קשה לי להאמין שהספק כח סיסוניק דפוק SS-500ET

פורסם
ציטוט של iveco

קשה לי להאמין שהספק כח סיסוניק דפוק SS-500ET

זה ספק כוח ישן מ-2007

פורסם
  • מחבר

בסוף עליתי על הבעיה הורדתי תוכנה לטנסי מון וגיליתי שיש לי לטנסי מאוד גבוה , פשוט סיוט :( הדרייבר 2024 של נבידיה הרג את הכרטיס שלי אז עשיתי הורדה "אוטומטית " שנבידיה תבחר לי את הדרייבר וזה התקין 2020 והלטנסי ירד , ביטלתי את ה C0/C1/C3/C6 והשארתי רק C0/C1 ביטלתי SPEEDSTEP מקווה שככה זה נקרא בביוס ואני לא טועה והלטנסי ירד מאוד אבל עדיין יש חלק בדרייבר של NVIDIA שמראה לטנסי קצת גבוה למרות שזה ירוק היה הרבה יותר גרוע

Ea2YWpFu2%2BOyYY%3D

זה אחרי התיקון :

image.png

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים