פורסם ינואר 26ינואר 26 האם כרטיס מסך 5070 יכול לעזור לאיכות תמונה או סאונד - לא למשחקים ?1. האם בנגנים של סרטים - חשוב איכות כרטיס מסך ? HDR ?2. האם בכיוון כרטיס מסך אני יכול לשפר סרטים או צפייה באינטרנט ?3. צפייה במסך 65” OLED 4K 4. האם כרטיס מסך אינטל או AMD יכולים לתת משהו אחר לאיכות תמונה או סאונד ?תודה למסבירים
פורסם ינואר 26ינואר 26 ציטוט של רועי 100צפייה במסך 65” OLED 4Kלדעתי, הטלוויזיה תסדר מצוין בעצמה.אם זה לא משחק, שאז כרטיס מסך דואג להוציא למסך את התצוגה המיטבית שהוא יכול,כל שאר התוכן, הטלוויזיה יודעת לדאוג לו בעצמה.כמובן במגבלות הטלוויזיה עצמה, כל הקשור ל - HDR ודולבי למיניהם.
פורסם ינואר 26ינואר 26 פעם היו הבדלים באיכות התמונה בין כרטיסי מסך שונים. היום זה לא משהו שממש בודקים.אם אתה משתמש בטלוויזיה 4K אז אולי צריך לוודא שהכרטיס תומך בקצב הרענון שאתה צריך, ואולי גם HDR אם יש.אם כרטיס קיים כבר עובד חלק, כרטיס חדש לא ישפר שום דבר.אם אתה משתמש בצליל היקפי אז זה אות דיגטלי שיוצא מהמחשב. מה שאחראי לאיכות זה יותר המגבר והרמקולים.
פורסם ינואר 26ינואר 26 מחבר לא מדוייק פעם היו משקיעים בחיבורי HDMI ציפוי זהב שהיו נותנים שיפור בסאונד אבל לא הרבה העריכו זאת !כל מה שמעניין את קהילת המשחקים זה רק FPS לא משנה איכות FPS , תרעו חו”ד על כרטיסים רק כמה FPS במשחקים !והיום NVIDIA מנצלת זאת לתת קקה של FPS שמבוסס על AI באיכות נמוכה .הטלוויזיה שמקבלת איכות FPS גרועה תשדר גרוע אני מיואש מסרטים דרך מחשב רק דרך USB במסך ב NVIDIA טווח צבע בכרטי ס מסך מוגבל ולא רחב עומק צבע 8 או 12 BIT לא מורגש אכזבה
פורסם ינואר 27ינואר 27 ציפוי זהב על HDMI לא נותן שום שיפור.כשמדובר באות דיגיטלי - או שהוא עובד, או שלא.יש המון אנשים שמאמינים שכל מיני כבלים משפרים את איכות הסאונד. זה נכון עד רמה מסויימת, אבל בכבלים דיגיטלים אין לזה שום השפעה.
פורסם ינואר 27ינואר 27 מחבר ציפוי זהב נותן שיפור !גם אותות עוברים טוב יותר דרך מתכת מוליכה טוב יותר היום גם ידוע ש SPDIF כבל אופטי דיגיטאלי , מצליח להיות טוב יותר מ HDMI למרות ששניהם דיגיטאלים ואופטיים וHDM חדש יותר ובעל קיבולת גדולה יותר חד משמעית כבלים דיגיטאלים יש טובים יותר ויש פחות כבלים דיגיטאלים שקניתי בעבר בהרבה כסף ליגה בפני עצמה הרבה יותר טוב מכל HDMI יקרים שקניתיhttps://www.whathifi.com/chord-company/optichord/review
פורסם ינואר 28ינואר 28 אני צנצנת אם כבל אופטי ב-2$ נותן צליל פחות טוב מכבל אופטי ב-50$.היתרון של כבל אופטי (יקר או זול) זה שהוא מבודד חשמלית ומונע מצב של זמזומים כתוצאה מחיבור של 2 רכיבים עם מקורות כח שונים ביחד.כיום יש מגבלה טכנית לכמות המידע שכבל אופטי יכול להעביר. לכן בחיבור בכבל אופטי מערכות קולנוע מוגבלות לתצורת 5.1 לעומת HDMI שיכול לתת גם 7.2 רמקולים או מעבר.יש דברים שכבל טוב יותר יכול לשפר. כבלים לרמקולים, כבלי RCA עבים יותר לחיבור מקור השמע.בקיצור רק בחיבור דברים אנלוגים
פורסם ינואר 28ינואר 28 מחבר אני צנצנת אם כבל אופטי ב-2$ נותן צליל פחות טוב מכבל אופטי ב-50$.היתרון של כבל אופטי (יקר או זול) זה שהוא מבודד חשמלית ומונע מצב של זמזומים כתוצאה מחיבור של 2 רכיבים עם מקורות כח שונים ביחד.קודם כל הכבלים הטובים של SPDIF עולים 50$ ומעלה !ונבדקים באתרים מובחרים לאיכות סאונד אין קשר בכלל לבידוד חשמלי - הכול קשור ליצור הכבל ואין קשר ל SPDIFאם יש לך זמזומים , יש לך מערכת ברמה איכות מאוד נמוכה .אני קניתי אותם והשקעתי 1000$ בכבלים אלו בעבר אם אתה חושב שאתה צנצנת , אני לא יכול לתקן אתה יכול להבין או לו חבל על הויכוח כיום יש מגבלה טכנית לכמות המידע שכבל אופטי יכול להעביר. לכן בחיבור בכבל אופטי מערכות קולנוע מוגבלות לתצורת 5.1 לעומת HDMI שיכול לתת גם 7.2 רמקולים או מעבר.מה חדש בזה ?יש דברים שכבל טוב יותר יכול לשפר. כבלים לרמקולים, כבלי RCA עבים יותר לחיבור מקור השמע.בקיצור רק בחיבור דברים אנלוגיםמה הקשר לנושא ?יש גם מטוסים שמגיעים עם מערכת קול של 500,000$ אנחנו לא מדברים על מערכות קול במטוסים ולא אנלוגי שקשור אולי לסטריאו
פורסם ינואר 28ינואר 28 תראה, @רועי 100 - יש דרך לומר דברים, ועם כל הכבוד, אתה לא בכיווןשל צורת הבעת דעותיך או מה שיש לך לומר.אז תערוך או לא מה שכתבת לעיל, זה עניין שלך,אבל הסגנון לא במקום.
פורסם ינואר 28ינואר 28 מחבר ציטוט של A-10תראה, @רועי 100 -יש דרך לומר דברים, ועם כל הכבוד, אתה לא בכיווןשל צורת הבעת דעותיך או מה שיש לך לומר.אז תערוך או לא מה שכתבת לעיל, זה עניין שלך,אבל הסגנון לא במקום.שוב שקר אמרתי והסברתי את כל דבריי זה שזה לא מתאים וחושף שאדם כתב לי לא לעניין דברים !זה המציאות !אני לא קיללתי !אני הסברתי !אתה לא חייב לקבל !אתה גם יכול לא לחזור לשרשור !לא ניתן לערוך אמת - למציאות שקרית שתתאים לך !מעניין - שאתה כותב בשם אחר ונפגע מכתובים שלא נרשמו לשמך !בסוף אני יחשוב שאתה כותב ב 2 שמות !גם את זה לערוך ?תשתדל לא לסכסך !תשתדל לא לרשום בשמות שונים !
פורסם ינואר 28ינואר 28 היי,אל תיקח את זה אישית.יש המון אנשים שקונים כבלים יקרים והם מרוצים עד השמיים.אם לא היו אנשים שקונים, לא היו חברות שמוכרות. (טוב אולי זה קצת אישי)באותות דיגיטלים, אין כבל שבו ישמעו את אותם 01001010100101000 יותר טוב מבכבל אחר.נכון, יכולים להיות רעשים באותות עם כבל מעפן, אבל זה לא מתבטא בהפרעות בסאונד. אם הסיגנל מספיק ברור שהמכשירים יבינו ש-0 זה 0 ו-1 זה 1, אז אין שום הבדל באיכות הסאונד או התמונה.כבל ממש זול, שהאותות דרכו לא ברורים או מקוטעים, יכול לגרום לגמגומים או נתק מוחלט. הוא גם יכול להפסיק לעבוד אחרי שבוע.אבל אם הכל עובד איתו אז הכל עובד וזהו.תרגיש חופשי להוציא מאות דולרים על כבלים. אני אישית חושב שזה מיותר. לדעתי - חוץ מכבלים לרמקולים אין עדיפות לכבל יקר על פני זול ברמה סבירה.
פורסם ינואר 29ינואר 29 מחבר אל תיקח את זה אישית.אתה לא עקבת וקראת מבחני ביצועים רבים של אתרים איכותיים שבודקים כבלים אלו מיצרנים איכותיים !היום יודעים יותר שיש שוני ואיכות טובה יותר של SPDIF מול SPDIF זולים או מול HDMI יקרים אתה מתאר את עצמך כאדם שקורא חצי דף באינטרנט וחושב שיודע הכול אני מתאר אותי כאדם שקנה בהמון כסף כבלים אלו וראה ושמע איכות שונה במערכות טובות .במיוחד של Chord היה בתערוכות שהביאו והסבירו סוגי כבלים בכבל כמו בכרטיס מסך אותות הולכים לאיבוד , מהירות ההולכה של חומרים שונים מעוותים אותות , ניהול העברת מיידע נותנת מיידע אחר לפי מיידע שמגיע בסוף !יכולת הבעת תלת מיימד של סאונד יכולת רכיבים איכותיים של מערכת יכולת דינמיקה של מערכת משפיעה גם כן עכשיו גם אם אני יביא לך פרוטוקולים , חו”ד , מה זה רלוונטי, אין לך כסף לקנות סוכרייה על מקל !אז כבל !וגם אם תקנה זה דורש מערכות איכותיות כדי להפיק מיהם מייטב ואין לך .טוב לך תקבל לא טוב לך אל תקבל את מי זה מעניין מה טוב לך !אל תיקח את זה אישית.
פורסם ינואר 29ינואר 29 לא לקחתי. אני שמח בשבילך שיש לך כסף לבזבז. לי אין. אז אני מנסה להבין איפה התמורה בטובה ביותר למה שיש.לדעתי אין הבדל באיכות השמע בכבלים דיגיטלים.אשמח לראות איזה גרף מבדיקה שמראה אחרת.
פורסם ינואר 29ינואר 29 מחבר תגש לתערוכות בחו”ל - תיקשר לאתרים איכותיים ומקצועיים תקנה מערכות איכותיות תלמד מה זה חומרים של כבלים איכותיים ( מכסף ולא נחושת )אם אתה מצפה שאני יעבוד בשבילך - אז לא .טוב לך תקבל לא טוב לך אל תקבלאת מי זה מעניין מה טוב לך !אל תיקח את זה אישית.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.