עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

הפעלתי AIDA64 שמתי את המעבד בסטרס על 100% ה WATT מגיע רק ל 50W למרות שזה מעבד של 90W , במשך 10 דקות של סטרס המעבד הגיע רק ל 3.4GHZ שהתדר בסיס 3.3 , זה נדיר שזה מגיע ל 3.5/3.6 , מה זה יכול להיות ?

פורסם

זה גם עניין של חום וגם עניין של סוג העומס.

יכול להיות שאם תריץ משהו על ליבה אחת הוא ירים את התדר ל-3.6 אבל אם כול הליבות עובדות 100% אז הוא לא יגיע לתדר המירבי.

זה גם לא ממש קריטי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gimel

זה גם עניין של חום וגם עניין של סוג העומס.

יכול להיות שאם תריץ משהו על ליבה אחת הוא ירים את התדר ל-3.6 אבל אם כול הליבות עובדות 100% אז הוא לא יגיע לתדר המירבי.

זה גם לא ממש קריטי.

אצלי המעבד נע בין 35 מעלות במנוחה ל 77 מעלות במאמץ והמעבד לא עובר את ה 50W למרות שהמעבד זה 90W .

אם המעבד היה נשאר הרבה זמן במאמץ על 3.7 זה הרבה יותר טוב מ 3.4 כמעט 9 אחוז הבדל .

פורסם

זה מגביל אותך באיזה מקום?

אתה מקודד וידאו שחשוב לך שיהיה מוכן תוך 10 דקות במקום 11 דקות?

כי אני בטוח שבמשחקים המגבלה היא כרטיס המסך במחשב כזה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gimel

זה מגביל אותך באיזה מקום?

אתה מקודד וידאו שחשוב לך שיהיה מוכן תוך 10 דקות במקום 11 דקות?

כי אני בטוח שבמשחקים המגבלה היא כרטיס המסך במחשב כזה.

אתה צודק,

דרך אגב יש לי כרטיס מסך שמחובר לכבל HDMI DVI שאני מנסה להתקדם בסירטון קדימה אחורה פתאום הווליום נעלם ל 2 שניות וממשיך רגיל יש תמיד דיליי של 2-3 שניות גם שאני עובר מסירטון א’ לסירטון ב’ זה בגלל שה DVI לא יודע להריץ קול ?

פורסם

עובדה שהוא יודע דרך המתאם אבל יכול להיות שאחרי הפסקה של הקול לוקח שניה או 2 לקבל “לחיצת יד” דיגיטלית של ממשק הקול דרך HDMI.

השאלה אם זה קורה גם בחיבור נפרד של הרמקולים.

פורסם
  • מחבר

אם אני אחליף את הכבל HDMI DVI בכבל HDMI HDMI זה לא יקרה ?

פורסם

לא זה לא ישנה כלום.

השאלה אם זה קורה גם עם אזניות נניח.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים