עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אפשר לחרוג עד 4200 אם יש הצדקה

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), לאחיינים בגיל 9. גלישה, מעט תכנות (scratch) אולי יתחיל בעתיד תכנות בסיסי, יוטיוב, אולי קצת משחקים (כמו מיינקראפט אבל יש לו איקסבוקס ופליישטייטן אז לא קריטי).

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. לקחת בחשבון שהם בגיל שקצת קשה להם לשמור על דברים עדיין. רצוי דברים שיעמדו באבק ונוזלים או דברים לא מאוד יקרים.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), הייתי שמח שהמחשב יהיה מוכוון ליכולת שדרוג עתידי. למשל אם בעתיד ירצו לשחק במשחקים קצת יותר כבדים אוכל לרכוש כרטיס מסך חזק יותר וכו

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יותר חשוב עמידות באבק / קלות תחזוקה

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? המחשב יהיה בחדר הילדים לכן עדיף שיהיה ניתן לכבות את האורות אם יש כאלה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני יכול להתקין להם ווינדוס.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור ראשון לציון והשפלה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? בשבועות הקרובים, ניתן לחכות לשנה הבאה אם יוצאת איזה תושבת חדשה שתאפשר יותר שדרוגים בעתיד, אין דחיפות.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אפשר לפצל מסך וציוד היקפי מחנויות שונות אם יש מבצע שווה. רצוי מסך שיהיה עדין לעיניים של הילדים אם קיים דבר כזה.

הכי טוב אם אפשר לקלוע לתקציב נמוך יותר ולהשאיר לי אפשרויות שדרוג עתידיות כשהצורך יגיע.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים