עבור לתוכן

שאלה בקשר לצריבה עם צורב DVD

Featured Replies

פורסם

יש לי 20 גיגה במחשב MP3

אני רוצה לצרוב אותם על 3 דיסקים של 8 גיגה בערך של הצורב DVD

ושזה יעלה לי במחשב אחריי זה כמו דיסק רגיל

האם זה אפשרי? ככה במקום לצרוב מלא דיסקים של 700 מגה לצרוב 3 של 8 גיגה..? אפשרי?

ועוד שאלה.......

יש לי סרטים VCD במחשב שכיום אני צורב אותם על דיסק של 700 מגה...

האם אני יכול להכניס בדיסק אחד של 8 גיגה 8 סרטים בערך ויוכל לצפות בהם ב DVD שלי...? כ VCD?

הDVD שלי קורא גם פורמט MPEG-3 שזה קבצים של המחשבים בסיות MPG-MPEG

פורסם

1) 3 דיסקים של 8 גיגה עוד מוקדם כי מחירם יהיה יקר מאוד. אבל 6 דיסקים של 4.38 אפשר. כדאי לך לקרוא את הטרד של "שאלה לגבי צורבי DVD"

2) אם יהיה לך צורב DVD לא תרצה לצרוב בפורמט VCD או SVCD. תרצה לצרוב אותם בפורמט DVD שהוא הרבה יותר איכותי.

3) לגבי הסרטים שכבר יש לך אז פשוט תצטרך לבדוק (אף פעם לא עשיתי זאת). בטוח שתוכל אם תמיר אותם לפורמט DVD אבל האיכות לא תהיה גבוהה. אני מציע לך שתצרוב את סרטי ה VCD על דיסקים רגילים ואח"כ פשוט תשכח מהפורמט. גם AVI נראה הרבה יותר טוב כשהוא מועבר לפורמט DVD במקום VCD.

פורסם
  • מחבר

יש לי סרטי VCD עם כתוביות הכוונה שקודדו מ DVDRIP.. והאיכות שלהם חלקה ..כמו סרט DVD רגיל

האם זה אפשרי לצרוב אותם כ VCD?... כמה סרטים בדיסק אחת בלי קשר שהמרה לDVD יותר טוב?

אני רוצה 4 סרטים בדיסק אחד בלי להמיר..

בקשר לדיסקים אז אני יקח של ה 4 גיגה משהו.....

פורסם

1) האיכות שלהם רחוקה מאיכות DVD. היא קרובה לאיכות של וידיאו. VCD זה VIDEO CD . מבחינת ה BITRATE הם כנראה סביב ה 1150 בעוד ש DVD הוא כמה אלפים (תלוי בשיטת הקידוד ובגודל הקובץ). הרזולוציה שלהם (אם הם PAL) היא 352X288 לעומת DVD שהוא 720X576. ב VCD הסאונד הוא לכל היותר סטריאו, ב DVD יכול להיות חמישה ערוצים וכו'....(אבל לא בסרטים שכבר הפכת ל VCD).

2) כמה סרטים בדיסק אחד? אם גודל כל סרט הוא 700 אז אפילו 6 בדיסק אחד.

2) אף פעם לא עשיתי זאת אך לא צריכה להיות בעיה. כשאתה צורב בנירו אז במקום להוסיף לקומפילציה MPG יחיד תוסיף כמה ואז תצרוב או לחילופין תחבר מספר MPG ל MPG יחיד ואז תצרוב - זה אמור לעבוד. אם נגן ה DVD שלך ינגן או לא אינני יודע כי אף פעם לא עשיתי את זה וזה גם תלוי בנגן שלך. תצטרך לנסות.

פורסם
  • מחבר

שאני יקנה צורב DVD אני ינסה ויגיד לכם אם זה עובד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים