עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

המארז זול עולה 190 שקל הנתונים שלו מרשימים על הנייר מתאים למעבד עד גובה של 165 , כרטיסי מסך אורך 345 שזה מעולה , השאלה מה הקצ’ בכל הסיפור כן הוא מגיע עם ספק כח 500W שהיעילות שלו במקרה הטוב היא 50% אבל מה הקצ’ 190 שקל למארז גדול לגיימינג ? מגיע עם 3 מאווררים של 12MM

שווה את הכסף ? מה אתם אומרים ? SAMA חברה יחסית טובה בסיניות לא ?

image.png

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

image.png

פורסם
  • מחבר

https://www.dutycom.co.il/zap/sama-mini-atx-505/

שאני מסתכל על המארז הסירקולציה מקדימה ניראת חר* , למרות שאפשר להכניס אויר מהצד ולהוציא מאחורה

נערך על-ידי iveco

פורסם

זה מארז עם מפרצי 5.25. לא זוכר לפני כמה שנים הפסיקו לייצר כאלה. טוב שלא הלכת לאיזו מטמנה וחפרת מהאדמה איזה מארז מלפני 15 שנה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של captaincaveman

זה מארז עם מפרצי 5.25. לא זוכר לפני כמה שנים הפסיקו לייצר כאלה. טוב שלא הלכת לאיזו מטמנה וחפרת מהאדמה איזה מארז מלפני 15 שנה.

אבל אתה חייב להודות שהנתונים שלו מרשימים מבחינת גובה מעבד 165MM ואורך כרטיס מסך 345MM

הוא גם זול , סירקולציה לא להיט לפחות ככה זה נראה לפי התמונה איך האויר נכנס ? הכול פלסטיק מקדימה ללא אפשרות כניסה אויר , הייתי מוותר על הספק כח ואז בכלל המארז יעלה 120-130 שקל , למערכות LOW-MED זה נראה פיתרון טוב , האמת שלא ראיתי מארז גנרי עם יכולת כזאת נדיבה שלהכיל כרטיסים ארוכים וגופי קירור גדולים וב 190 שקל ?

פורסם

אני מאוד לא אתפלא אם רק מלקרב את היד שלך לחלק הפנימי של המארז הזה אתה תתחיל לדמם ותצטרך זריקת טטנוס.

פורסם

הרכיבים צריכים לנשום.

תתמקד במארזים פתוחים מקדימה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

הרכיבים צריכים לנשום.

תתמקד במארזים פתוחים מקדימה.

הבעיה עם המארזים של אנטק שהאיכות לא הכי גבוהה ורובם 90% מהם מתאימים לגופי קירור נמוכים 150-160 מ”מ , וגם האורך של כרטיסי המסך שם רובם מתאימים לכרטיסים בינוניים , הכי טוב לדעתי זה CORSAIR אבל הוא נוראה יקר למשל הגירסא של 3000D עולה כמעט 400 שקל זה מטורף! אבל מארז ליגה איכותי אין ספק אבל להשקיע 400 שקל במארז הייתי מעדיף להשקיע את זה במעבד למשל , אני מחפש מארז בסביבות 200-250 שקל , וה 3000D מגיע ללא ספק כח

• עוד משהו שלא הכי קשור לפה אבל זה מעצבן אני מקבל תגובות בפורומים וזה לא מופיע לי בהתראות ! WHY ?

פורסם
  • מחבר

תסתכלו איך במארז של CORSAIR 3000D החלק הקדמי מחורר לכניסה של אויר ככה זה צריך להיות :

CC-9011255-WW.jpg

מצד שני זה משנה אם האויר נכנס מקדימה או מהצד ? אפשר לעשות כניסה של אויר מהצד והמאורר האחורי יוצא את החום זה כל כך משנה ?

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים