פורסם 2004 ביוני 2121 שנים כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז...לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים כן, זה חוף אומהה בנורמנדי.יש עוד הרבה סרטים שיצאו בשנים 1965-1980 שמדי פעם אני רואה, שגם בהם יש סצינות קרב מאוד יפות.כך שלדעתי מהסרטים החדשים שיצאו, הסרט להציל את טוראי ריאן הכי יפה, בסצינה של הפלישה בחוף אומהה.
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים הקרב ליד מפלי ראורוס בFellowship Of The Ringהקרב על נקרת הלם בTwo Towersהקרב בשדות פאלנור בReturn Of The Kingהקרב בגרמניה בפתיחה של גלדיאטור, והקרב בקולוסאום.הקרב בסופו של The Last Samuraiכמעט כל קרבות החרב בZatoichiהקרב באראנה בStar Wars Episode 2 (ולצורך זה, כל קרבות הלייטסייבר בכל הסרטים בסדרה)אה כן, כמעט שכחתי - הסצינות הבאות ממטריקס 1 (I know Kung Fu, הלובי, והסאבווי) ועוד סצינות רבות ממטריקס 2 ו 3
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מישהו כבר אמר LOTRאז אני אוסיף - הקרבות של לב אמיץ (סרט WTFPWNZ)וגם הקרב בסטאר וורז בין יודה לדוכס מה שמואבל יש את הקרב של הסרט השלישי בין הקיסר לגיבור מה שמו שאמור להיות ממש ממש טוב
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים כול רגע ורגע מהסצינות של מטריקס!!1,2 ו3!כולם!כולכולכוכלוכולכולכול כולם!(אולי טיפה אבל טיפה הקרב האחרון בין ניאו לסמית', קצת חלש היה... :-[)
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים הדוכס דוקו, או בשמו המרושע "לורד טיראנוס"ואיזה סרט שלישי? מלחמת הכוכבים פרק שלוש יוצא רק עוד שנה וחצי
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מטריקס קקי חוץ מהקרב בסרט הראשון שהם הולכים להציל את מורפיוס השאר קקי.הקרב הכי טוב אמממ אה LOTR 2 הקרב במבצר פשוט אין עליו, גם הקרב בגלדיטור עם הכרכרות משהו עצבני.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים אם כבר בהוליווד וזה היה הסצנת הלובי ב MATRIX . הכי מדהימה שיש.מקום שני אצלי זה בסרט הסמוראי האחרון בקרב שבסוף הסרט. סרט מדהים אגב
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים דווקא לי יש בראש קרב אחד שבטח אתם לא מכירים כי לא שמעתם על הסרט Equillibrium...סצינה שבה בחושך הדמות מוקפת בהמון אנשים ויורה בכולם בסיבוב 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.