עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

פתחתי בעבר טופיק בנושא הניקיון, ו-A-10 שלח לי שני סרטונים. אחד היה נראה עם ציוד מקצועי שאין לי. השני השתמש עם מייבש שיער, הוא מוציא "גושים" אך לא אבק שדבוק למאווררים. האם יש דרך אחרת להוציא למעט פירוק שלהם? גם אם מפרקים, לא קל לנקות אותם.

שאלה שניה - יש איזה תקתוק מעצבן שאני לא חושב שהיה בעבר. אני משער שזה מאחד המאווררים. איך אני יכול לבודד אותם כדי לדעת מה המקור? האם יש אפשרות קלה להשבית חלק מהם בלי להתחיל להוציא חוטים מהלוח אם?

ושאלה אחרונה - ציינתי באותו טופיק שהוצאתי את המאוורר והצלעות קירור של המעבד לצורך ניקיון ושבטעות חלק מהמשחה הטרמית יצאה. אשמח להמלצה למשחה טרמית. אני לא יודע אם זה משנה, אבל אציין שהמעבד של אינטל. בנוסף, אני לא בטוח ב-100% שהרכבתי את המאוורר לכיוון הנכון. אני מצרף מספר תמונות (חייב לציין שהצלעות קירור האלה חדות כמו סכין, השאירו לי כמה חתכים):

1 - הרכבה של צלעות הקירור. לא נראה לי שאפשר לשים הפוך. האם הן בסדר?

2- זה הכיוון שאני הרכבתי

3. - יש חץ כלפי הצלעות קירור. אז אני מקווה שזה אומר להרכיב לכיוון הזה

4 - זה החץ שמופיע על הצד השמאלי של המאוורר. סובבתי כדי שיהיה קל לצלם. כשהוא בדופן שמאל, החץ כלפי מעלה

5-7 - אחרי סיום ההרכבה. יש קצת מרווח בין המאוורר לצלע קירור. הם לא אמורים להיות צמודים?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
ציטוט של law89

אבק שדבוק למאווררים.

פירוק , מברשת  . לא נחוץ ולא קריטי . 

ציטוט של law89

איך אני יכול לבודד אותם כדי לדעת מה המקור

אצבע , אם נראה לך כמו משהו שיכאיב , אז באמצע  בעיגול. כיוון החשיבה הוא מקל בגלגל . 

הרווח תקין .תנסה להסתכל שוב על התמונה הגדולה, זה די ברור . 

החץ מראה את כיוון זרימת האוויר ( יש גם אחד שמראה את כיוון הסיבוב )  האוויר צריך לזרום אל צלע הקירור

פורסם
  • מחבר

תודה יעקב. שכחתי משהו בנוגע למאווררים. נזכרתי שבתחילת הדרך הורדתי להם דרך הלוח אם את המספר סיבובים. אפשר להשבית חלק מהם משם?

מאוורר - אז בעצם יש שתי אופציות, או כמו שהרכבתי, הוא סיבוב של 180 מעלות (חץ כלפי צלעות הקירור). איך אני יודע איזה מהאופציות נכונה? ויש לך המלצה על משחה טרמית? או שזה לא משנה מה שמים?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי,

הייתי ממליץ על מספר פעולות:

1. ניקיון המחשב בעדינות ע”י מפוח

2. תפרק את המאוורר של המעבד ותחליף את המשחה הטרמית

3. אחרי שהכל עולה הייתי בודק חום ומהירות המאוורר בתוכנת speedfan

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים