עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

זה השם של הדגם שלו lu28r55. מבחינת איכות הוא סבבה. 4K נראה טוב הכל טוב. בהתחלה לא הבנתי למה אני לא מקבל יותר מ60 FPS לא משנה כמה אני מוריד את ההגדרות. המחשב שלי די חזק. לא ידעתי בכלל שהמסך יכול להשפיע על כמות הFPS שקניתי את המסך. האמת שבאמת תהיתי קצת למה מסך 4K נמכר בכזה זול. בהתחלה לא שמתי לב כל כך. יש משחקים שאני משחק כמו דום אטרנל וג'דיי סורביבור שיש לי 60 יציב עליהם ואני מרגיש שהמשחק חלק. מתי ששמתי לב לזה פעם ראשונה זה שראיתי סרטון גיימפליי של CUPHEAD (משחק קשה מאוד שדורש ממש אינסטינקטים זריזים ברמות הקשות) וראיתי כמה חלק זה נראה לעומת אצלי. הבנתי שזה משפיע באופן דרסטי על היכולות משחק. 

בקיצור. אני מחפש דרך (אם יש כזאת) להעלות את הFPS ליותר מ60. כאילו גם CUPHEAD שזה משחק חלש אותו דבר. 60 לא משנה אם אני מבטל V SYNC או לא

ואם לא אז אני צריך המלצה למסך חדש לא יותר מידי יקר. 

פורסם

היי

זה מה שהמסך מסוגל לתת.

מה שלא תעשה, לא תצליח להוציא ממנו יותר.

מסך חדש ?

אתה כבר יודע מה לחפש.

הכי הרבה, תבחר שניים שלושה ותעלה לכאן, ליתר ביטחון.

פורסם

אם ראית סרטון גיימפלי במחשב שלך, עדיין לא ראית אותו ביותר מ-60 fps ככה שהוא לא יותר חלק ממה שאתה מקבל...

פורסם
  • מחבר

ציטוט של A-10

היי

זה מה שהמסך מסוגל לתת.

מה שלא תעשה, לא תצליח להוציא ממנו יותר.

מסך חדש ?

אתה כבר יודע מה לחפש.

הכי הרבה, תבחר שניים שלושה ותעלה לכאן, ליתר ביטחון.

החלטתי לקנות מסך ומצאתי מסכים עם 144 HZ במחיר זול יותר מהמסך הנוכחי שלי. 

אתה מכיר את המסך הזה?  https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103939&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwurS3BhCGARIsADdUH53C5sVMnRRQSv2_iEA_NLAYFo-i_ZLKmkzCViA-Q0pCUmmL7sZ5W-kaAtR4EALw_wcB

אני שוקל מה לעשות כי לדוגמא יש משחקים שאני מריץ על 4K עם 60 יציב כמו דום אטרנל ואני לא יודע אם כדאי לי להקריב את זה בשביל מסך 2K עם קצב רענון יותר גבוה. הבעיה היא לא שאני מקבל 60 יציב. הבעיה היא במשחקים יותר כבדים שיש לי נפילות מה60 ואז מרגישים את זה ממש וזה מעצבן. 

נערך על-ידי DragonPokemonFan

פורסם

אני אבדוק אחרי השבת ...

בינתיים, אני מקוו ומניח שהחומרה מסוגלת להריץ את המשחקים 

ב - 4K  וקצב ריענון גבוה.

פורסם

כל עוד אנחנו מדברים על 27" , בכל משחק שלא יהיה , QHD על HIGH או יותר יתן לך איכות תמונה יותר גבוהה מאשר 4K על מדיום .  המציאות שהיא שככל הנראה גם ה FPS יהיו יותר גבוהים על QHD HIGH מאשר 4k מדיום .

אז לא אמור להיות לך חשש מירידה באיכות. 

יכול מאוד להיות שמבחינת דקויות של איכות תמונה כללית המסך הנוכחי שלך יותר איכותי מהגיגהבייט

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים