פורסם 2024 בספטמבר 172 שנים ישבנו עם אחד מאנשי המפתח שמאחורי Lunar Lake - ארכיטקטורת המעבדים הניידים החדשה של אינטל בשביל להבין מזווית אנשי אינטל כיצד הם רואים את עולם המחשבים הניידים מתפתח ואילו תכונות חשוב להם להדגיש עבור המשתמשים בעיצוב של מוצר שכזהלכתבה
פורסם 2024 בספטמבר 172 שנים נקווה שזה לא מאוחר מידי עבור אינטל. יש כתבה ב - YNET על תוכנית ההיחלצות מהמשבר, אבל לא צריך להיות גאון כדי לדעת שצריכים דברים חדשים מהיסוד ולא "חידושים" מאותו הדבר. זה בעניין המחשוב הקלאסי. כמובן שצריך גם ענפים שלמים חדשים, כמו עיבוד A.I וכו' וכו'. נקווה ( 2 ) שיבחרו דברים מוצלחים יותר מאשר מוביל-איי.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.