עבור לתוכן

שאלה בקשר לגוף קירור של המעבד + המאוורר שלו...

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי אינטל סלרון 1.7

צילמתי השבוע את הגוף קירור ואת המאוורר שיושב עליו שבא עם המחשב (לא קניתי אותו בנפרד).... עכשיו השאלות שיש לי הם:

1. האם הגוף קירור טוב? או מעפן?

2. כפי שתראו בתמונות המאוורר שיושב עליו קטן מאוד אז האם לא כדאי לי לשים עליו מאוורר 120 מ"מ ? (אין לי בעיות של חום במעבד פשוט יש לי מאווררים ספרים :P  - וגם אני לא רוצה לקנות מאוורר למעבד ב 180 שקל כי בכל מקרה עוד חודשיים אני קונה מחשב חדש.. ).

3. כפי שתראו בתמונות הגוף קירור והמאוורר מוחזק ע"י בית כזה שחור מפלסטיק שמחזיק הכל, עכשיו אם אני רוצה לשים על הגוף קירור מאוורר 120 מ"מ אז איך אני אתפוס את שניהם ביחד צמודים למעבד? זה לא יכנס בתוך התופסן שקיים עכשיו (תמונות מצורפות).

תודה מראש...

נ.ב

אני רק בתחילת המודינג שלי :)

תמונות:

http://planet.nana.co.il/faft79/IMG_1099.JPG

http://planet.nana.co.il/faft79/IMG_1128.JPG

פורסם

אם אתה כבר משקיע במחשב אז צעד ראשון תעשה את התמונות בJPEG ;)

דבר שני, איזה מחשב אתה קונה? אם אתה קונה AMD64 אז יכול להיות שהסינק שתקנה לא הייה מתאים למחשב החדש. אתה צריך לקנות סינק מתאים לכל הסוקטים. דבר שלישי אני לא יכול ממש לדעת אם זה סינק טוב או לא אם אני לא יודע אם את המעלות של המחשב... מה המעלות במנוחה ומאמץ?

פורסם
  • מחבר

אני רק שאלתי איך הוא לא רוצה לקנות חדש כי ראיתי סיקורים של סינקים שהם אומרים עליו דברים לפי צורת העיצוב שלו וכל זה.......

יותר חשוב לי עכשיו זה מה אני עושה אם אני רוצה לשים מאוורר 120 מ"מ? איך אני אחבר אותו ואת הסינק?

פורסם

120 לא נראה לי שתצליח, או שזה גם לא יהיה יעיל כי הלהבים לא יוציאו את האויר על הסינק אלא מחוץ..

אני אישית הצלחתי להרכיב עליו מאוורר 80מ"מ (SF2) וזה עם מתאם של הוולקנו9.

בלי מתאם, תצטרך להרכיב 80מ"מ עם ברגים ארוכים של סוכות.. :P

פורסם
  • מחבר

120 לא נראה לי שתצליח, או שזה גם לא יהיה יעיל כי הלהבים לא יוציאו את האויר על הסינק אלא מחוץ..

אני אישית הצלחתי להרכיב עליו מאוורר 80מ"מ (SF2) וזה עם מתאם של הוולקנו9.

בלי מתאם, תצטרך להרכיב 80מ"מ עם ברגים ארוכים של סוכות..  :P

חחחח

יש לך בדיוק אותו גוף קירור ? והיה לך אותו מאוורר על הגוף?

זה שיפר לך את הטמפ' ? (יותר מאשר המאוורר המקורי שבא איתו?)

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים