מתן ראובן פורסם אוגוסט 9 Share פורסם אוגוסט 9 שלום לכולם יש לי שני מסכים אותם אני רוצה לחבר למחשב נייד, יש לי כניסה אחת של HDMI. ניסיתי לחבר את המסך השני באמצעות מתאם ל USB c אבל גיליתי שהוא לא תומך וידאו. איך אני יכול לבדוק אם המחשב נייד תומך בהוספת 2 מסכים שונים כך שסה"כ יהיה 3 מסכים ? לפני שאני מתחיל לקנות תחנת עגינה למשל תודה רבה לעוזרים ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 9 Share פורסם אוגוסט 9 ציטוט של מתן ראובן איך אני יכול לבדוק אם המחשב נייד יעזור מאוד לדעת מה הדגם המדויק של המחשב הנייד / המפרט שלו. גם לא יזיק לדעת באיזה מסכים מדובר. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מתן ראובן פורסם אוגוסט 9 מחבר Share פורסם אוגוסט 9 זה מפרט המערכת ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מתן ראובן פורסם אוגוסט 9 מחבר Share פורסם אוגוסט 9 לגבי מסכים אני לא יודע את הפרטים שלהם אחד זה מסך philips שאני מחבר אותו באמצעות HDMI והשני זה מסך סמסונג ישן המתחבר באמצעות vga ל HDMI למחשב. שניהם עובדים כאשר מחוברים בנפרד למחשב כמסך שני ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 9 Share פורסם אוגוסט 9 התכוונתי לדגם המדויק של הנייד. נגיד משהו כמו - Asus Vivobook Go 12 E210MA-GJ325WS, לדוגמה. ואם יהיה גם קישור, עוד יותר טוב. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מתן ראובן פורסם אוגוסט 9 מחבר Share פורסם אוגוסט 9 לא הצלחתי למצוא אבל אני מאמין שזה כמו בקישור הזה https://media.ksp.co.il/t3shqdecwun4wtmjvsh0e.pdf?_gl=1*ans49i*_gcl_aw*R0NMLjE3MjMyMDY2NTkuQ2p3S0NBandfTmExQmhBbEVpd0FNLWRtN05ZN0pYVUFUemFfdHB5R2sxRlB5VXNWcUQ2RzlfaXZJdTZxTUxlOFAyNU1ub3I3Yjc4NDZob0NwY2dRQXZEX0J3RQ..*_gcl_au*MTM4MzIxODE0NC4xNzIzMTQ1Mjgx ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 9 Share פורסם אוגוסט 9 תקיש בחיפוש SYSTEM INFORMATION בתוצאה צריך להופיע הדגם - תעלה את התוצאה לכאן. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מתן ראובן פורסם אוגוסט 9 מחבר Share פורסם אוגוסט 9 האם זה הכוונה ותודה רבה על המענה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מתן ראובן פורסם אוגוסט 10 מחבר Share פורסם אוגוסט 10 מישהו ? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 10 Share פורסם אוגוסט 10 אני לא פעיל בשבת .... כן, זה זה. תמתין בבקשה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 10 Share פורסם אוגוסט 10 טוב למרבה הצער, אין הרבה מה לעשות בהקשר של הוספת מסכים. הדגמים האלה של HP בעייתיים בעניין הזה. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מתן ראובן פורסם אוגוסט 10 מחבר Share פורסם אוגוסט 10 אז שום תחנת עגינה או פתרון אחר לא יעזור לי ? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 10 Share פורסם אוגוסט 10 אני לא רוצה להיות נחרץ, אבל ... לא. תחנת עגינה צריכה נתונים משלה, מבחינת היציאות אין יש מאין. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מתן ראובן פורסם אוגוסט 10 מחבר Share פורסם אוגוסט 10 אוקיי תודה רבה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
A-10 פורסם אוגוסט 10 Share פורסם אוגוסט 10 בבקשה. בכיף. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.