פורסם 2024 באוגוסט 91 שנה שלום לכולם יש לי שני מסכים אותם אני רוצה לחבר למחשב נייד, יש לי כניסה אחת של hdmi. ניסיתי לחבר את המסך השני באמצעות מתאם ל usb c אבל גיליתי שהוא לא תומך וידאו. איך אני יכול לבדוק אם המחשב נייד תומך בהוספת 2 מסכים שונים כך שסה"כ יהיה 3 מסכים ? לפני שאני מתחיל לקנות תחנת עגינה למשל תודה רבה לעוזרים
פורסם 2024 באוגוסט 91 שנה ציטוט של מתן ראובן איך אני יכול לבדוק אם המחשב נייד יעזור מאוד לדעת מה הדגם המדויק של המחשב הנייד / המפרט שלו. גם לא יזיק לדעת באיזה מסכים מדובר.
פורסם 2024 באוגוסט 91 שנה מחבר לגבי מסכים אני לא יודע את הפרטים שלהם אחד זה מסך philips שאני מחבר אותו באמצעות hdmi והשני זה מסך סמסונג ישן המתחבר באמצעות vga ל hdmi למחשב. שניהם עובדים כאשר מחוברים בנפרד למחשב כמסך שני
פורסם 2024 באוגוסט 91 שנה התכוונתי לדגם המדויק של הנייד. נגיד משהו כמו - Asus Vivobook Go 12 E210MA-GJ325WS, לדוגמה. ואם יהיה גם קישור, עוד יותר טוב.
פורסם 2024 באוגוסט 91 שנה מחבר לא הצלחתי למצוא אבל אני מאמין שזה כמו בקישור הזה https://media.ksp.co.il/t3shqdecwun4wtmjvsh0e.pdf?_gl=1*ans49i*_gcl_aw*R0NMLjE3MjMyMDY2NTkuQ2p3S0NBandfTmExQmhBbEVpd0FNLWRtN05ZN0pYVUFUemFfdHB5R2sxRlB5VXNWcUQ2RzlfaXZJdTZxTUxlOFAyNU1ub3I3Yjc4NDZob0NwY2dRQXZEX0J3RQ..*_gcl_au*MTM4MzIxODE0NC4xNzIzMTQ1Mjgx
פורסם 2024 באוגוסט 91 שנה תקיש בחיפוש SYSTEM INFORMATION בתוצאה צריך להופיע הדגם - תעלה את התוצאה לכאן.
פורסם 2024 באוגוסט 101 שנה טוב למרבה הצער, אין הרבה מה לעשות בהקשר של הוספת מסכים. הדגמים האלה של HP בעייתיים בעניין הזה.
פורסם 2024 באוגוסט 101 שנה אני לא רוצה להיות נחרץ, אבל ... לא. תחנת עגינה צריכה נתונים משלה, מבחינת היציאות אין יש מאין.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.