עבור לתוכן

מתכנן לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XP של חברת SAPPHIRE.

בקרוב מאוד (בחודש הזה) אני קונה את ה- Arctic Cooler שבטח רובכם הגדול כאן מכיר...

אז אני צריך קצת מידע על ה- Arctic Cooler למי שכבר יש וכמה מעלות הוא פחות או יותר מוריד...

ויש לי גם קצת שאלות למשל:

כמה 'הרץ' (Hrz) אני צריך להעלות (בערך) כל פעם שאני מעלה ל- Memory או ל- Core?

ואם כבר העלתי את הנושא אז מה בעצם תיהיה ההשפעה של להעלות ל- Memory ומה ל- Core?

טוב אני לא זוכר כרגע עוד שאלות שיש לי אבל מי שיוכל להרחיב קצת בנושא זה יעזור לי מאוד...

אלף ו- 1 תודות למי שיענה לי בקפדנות על השאלות שלי!! ;D

8)

פורסם

אתה צריך תוכנת OC. לא ממש משנה איזה... מה שנוח לך.

תעלה כל פעם 5 לזיכרון ו10 לליבה וכל פעם שאתה עושה את זה תריץ 3D מרק ותרשום את התוצאה.

מתי שאתה רואה ארטאיפקטים (מין פסים ונקודות כאלה על המסך.. שתראה אותם אתה תדע שזה ארטאיפקט) תוריד קצת MHZ לכרטיס וזה המקסימום של הכרטיס שלך.

ומעוד חשוב שהייה לך סיינלסר גירסה 3. אומנם 2 עובדת אצלי על 9600 אבל היא לא אמורה לעבוד...

ואיזה 9600XT יש לך בדיוק? תראה מה כתוב לך על הזכרונות וכמה ציפים של זכרונות יש לך.

פורסם
  • מחבר

כן יש תוכנת אוברקלוק שקיבלתי באריזה המקורית עם הכרטיס וכל השאר... לתוכנה קוראים: RedLine

אתה בטח מכיר. שמע אתה צריך קצת להסביר לי איך בדיוק אני בודק את הזיכרונות של הכרטיס שלי וכל זה כי אני לא ממש מתמצא בזה.. בכללי אני מתמצא אבל בזה לא ממש, אבל אני יכול להגיד לך שהוא 256 MB  ::)

פורסם

יש לך MSN MESSENGER? הייה לי הרבה יותר נוח להסביר לך שם את כל מה שאתה צריך.

ובקשר לזכרונות, על הכרטיס עצמו יש את הזכרונות של הכרטיס ועלהם רשום של איזו חברה הזכרונות. אז מה בדיוק רשום שם?

פורסם
  • מחבר

טוב אני אבדוק כבר מחר אין לי כוח עכשיו....

ואין לי מסנג'ר, יש לי רק איציק (ICQ) אם אתה רוצה לדבר איתי: 343767298

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים