פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אנשיםםםם בקשה עזרו לימישהו פרץ לי לאייסיקיו ושינה לי את הסיסמאוהכתובת אימיל שלי לא מופיעה באיסייקיומה אני יכולה לעשות כדי לגלות את הסיסמא שהוא שינהשימו לב:יש סיכוי שהסיסמא היא באותיותאז אל תתנו לי תוכנות שמגלות סיסמאות שהם רק במספריםתודה!
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את\ה מצפה שיתנו לך תוכנה לפריצת סיסמאות?זה פורום חוקי בן\בת אדם.....
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אם שינו תדואר אז אין שום דרך לגלות תסיסמה,תפתחי איסיקיו חדשכדאי לך לסרוק אם TDS ותעדכני לפני הסריקה:http://tds.diamondcs.com.au/index.php?page=downloadתעשי גם process memory scan אם ימצא משו תסתכלי בקובץ עזרה בשביל איך להסירואת זה כדאי לעשות לפני פתיחה של איסיקיו חדש
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים לא רוצה לאכזב אותך אבל...הסיכוי שהאייסיקיו הזה יחזור אליך די קלוש.. :'( אם לא תצליחי לנחש מה הסיסמא אז זה אבוד מה שאני מציע לך זה לפתוח אייסיקיו חדש(או לפרוץ אחד ) ולפתוח בו את הרשימה שיש לך שמורה מהאייסיקיו הקודם, לשלוח לכולם הודעה שזה האייסיקיו החדש שלך וזהו...
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים תחפשי ב www.Google.com ... אפשר לפרוץ רק שזה יקח הרבה הרבה הרבה מאוד זמן (אם לא יעלו עליך עד אז..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.