עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

האם אפשר במחיר הזה להרכיב מחשב שיתן ביצועי FHD סבירים עבור Fortnite?

לא צריך לכלול מסך/מקלדת/עכבר/מערכת הפעלה.

פורסם

כן , עדיף משומש . מערכת הפעלה עדיף רישיון מהרשת ב 50-100 ש"ח .

פורסם
  • מחבר

משומש זה בעייתי כי צריך למצוא אחד שיתאים. איך יראה חדש בתקציב הזה?

פורסם

https://tms.co.il/builds/427088

א - זה חורג מהתקציב   ואין הרבה מה לקצץ ועוד צריך להוסיף 100 ש"ח לרישיון .

טכנית המארז הוא קצת הגזמה אבל זה בגלל שהוא בהנחה של 44% . בגדול יש מארזים ב 200 ש"ח שהם מזעזעים בסטנדרטים שלך אבל מאכלסים את המחשב וזה מה שצריך .

ב- תבדוק מה קורה בטרייד זון , פרסמו שם 3 כרטיסים שאולי יש מקום למיקוח והם כל כך הרבה יותר טובים  אבל דורשים ספק כוח יותר חזק. אני מציין את זה בשביל קנה מידה . קנה המידה הזה גם אומר שאפשר לקבל כרטיס מסך לא פחות טוב מ ה3050 ביד 2 בכמה מאות שקלים פחות וזה למעשה יכול לתת את הפתרון לחריגה מהתקציב .  מחשב חדש אבל כרטיס מסך משומש.

ואם רוצים אז רייזן 5500 הוא לא הרבה יותר טוב מאשר ה 3600 , ו 3600 בטח אפשר להזמין משומש מחול או אפילו למצוא בארץ בקצת פחות . זה חסכון קטן ואולי טרחה רבה. 

ג- נראה לי שבדקות הקרובות מישהו  יפרסם בטרייד זון  מחשב שיכול לענות על ההגדרות . 

פורסם

ממתי תקציב זה שיקול אצלך , איש המערות ?

פורסם
  • מחבר

מן הסתם זה לא בשבילי :)

אני מתחיל לתכנן את השידרוג של המעבד וכרטיס המסך

נערך על-ידי captaincaveman

פורסם

מן הסתם ...  👍

פורסם
ציטוט של yoavke

כן , עדיף משומש . מערכת הפעלה עדיף רישיון מהרשת ב 50-100 ש"ח .

הם לא אמינים. רכשתי והפסיק לעבוד בשלב כלשהו ולא היו מוכנים להחליף לי.

פורסם
ציטוט של law89

רכשתי והפסיק לעבוד בשלב כלשהו ולא היו מוכנים להחליף לי.

סביר להניח שלא עבד לך מההתחלה. ורק ראית שהקוד לא חוקי באיחור.

לא קרה לי מצב כזה שרישיון מפסיק לעבוד לאחר אקטיבציה.

פורסם
ציטוט של law89

הם לא אמינים

הם זה הממלוקים או הכנענים ?  לא הפנתי כאן למקור שממנו אני רוכש. אתה רוכש מאותו מקור שאני רוכש? כי לי יש ניסיון עם קרוב ל 20 רישיונות למערכת הפעלה \ אופיס ולא היו בעיות . וכאשר הייתה בעיה, קיבלתי שירות . בדיעבד הבעיה הייתה באשמתי . 

פורסם
ציטוט של Jabberwock

סביר להניח שלא עבד לך מההתחלה. ורק ראית שהקוד לא חוקי באיחור.

לא קרה לי מצב כזה שרישיון מפסיק לעבוד לאחר אקטיבציה.

עבד מהתחלה.

זה קרה לי גם עם האופיס. באופיס הם החליפו כי זה קרה מאוד מהר אחרי הרכישה.

פורסם
ציטוט של yoavke

הם זה הממלוקים או הכנענים ?  לא הפנתי כאן למקור שממנו אני רוכש. אתה רוכש מאותו מקור שאני רוכש? כי לי יש ניסיון עם קרוב ל 20 רישיונות למערכת הפעלה \ אופיס ולא היו בעיות . וכאשר הייתה בעיה, קיבלתי שירות . בדיעבד הבעיה הייתה באשמתי . 

הממלוקים :)

Godeal24

סיריאל לוינדאוס לשני מחשבים הלך. המון ויכוחים איתם, בסוף שלחו לאופיס וכשבאתי להפעיל אני קולט שזה לא של וינדאוס.

רכשתי מהם כבר סיריאל לאופיס ל-5 מחשבים וגם כך לא השתמשתי בכל הסיריאלים כך שאין לי שימוש במה שהם שלחו.

באתר שלהם הם רושמים שזה lifetime, אבל זה לא נכון. אמרו לי שבגלל שעשיתי פרמוט זה הפסיק לעבוד (מה הקשר?).

דרך אגב, גם הסיריאל של האופיס הפסיק לעבוד אחרי תקופה קצרה. כאן בגלל התקופה הקצרה הם כן שלחו. אציין שהם שלחו שניים בלבד שונים בניגוד לסיריאל 1 של 5 מחשבים שהיה לי. באותה הזדמנות ביקשתי שישלימו את ה-3 החסרים, לפחות את זה הם עשו.

איפה אתה רוכש?

ראיתי ש-godeal יקרנים בהשוואה למתחרים

פורסם

יכול להתבטל לך אקטיבציה במידה ואתה משנה כונן קשיח

פורסם

הסיריאל אמור להיות מקושר ללוח אם.

בכל אופן, לא החלפתי שום חלק במחשב, אז זה לא מזה. עשיתי פרמוט, הכנסתי את הסיריאל וקיבלתי הודעת שגיאה.

אז מאיפה רכשת?

פורסם
ציטוט של law89

עשיתי פרמוט, הכנסתי את הסיריאל וקיבלתי הודעת שגיאה.

גם עם סריאל חוקי OEM לא ניתן לאקטב פעמיים. זה קוד חד פעמי.

ציטוט של law89

אז מאיפה רכשת?

לא זוכר.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים