פורסם 2004 ביוני 2021 שנים יש לי מעבד 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ...............אני חדש בנושא האוברקלוק וראיתי שבמדריכים יש רק מדריך לאוברקלוק של הכרטיס מסך.......המהירות באס שלו היא 199.5 והFSB 800 איך עושים את זה ? אצלי זה דרך הביוס ............ בדקתי! לאיזה מהירות כדאי לי להעלות את הבאס ,כי נראה לי שזה הדבר שמעלים כשעושים אובקלוק????..ואיך אני יכול לקרר את מקלות הזכרונות...............?המפרט שלי הוא :מעבד: 3 ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה של אינטל ...............לוח אם :ASUS P4P800S SEזיכרון:KINGSTON DDR PC 3200 400 MHZ X1 כרטיס מסך: FX 5200 ASUS 128 MB 120 BITדיסק קשיח: GB120 MAXTOR -SATA
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים שכח מאוברקלוקינג יש לך פרסקוט.. אתה צריך קירור רצחני (גז\מים) בשביל להגיע איתו לאוברקלוקינג סביר שיראה תוצאות.. עם קירור אוויר תגיע לאוברקלוקינג ממש קטן שלא יתן לך שיפור
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מערכות קירור מים טובות emp.co.il אבל עד כמה שהבנתי כרגע אין להם במלאי הם מתכוונים להוציא מערכת חדשה או משהו, כדאי שתכנס לבדוק את זהתוכל לקנות גם חלקים חלקים דרך pandas.co.il או מערכת מורכבת של חברת טרמלטק באתר zigzag2000.co.ilכל המערכות השלמות יעלו לך מעל אלף שקלבניה ביתית תעלה לך בסביבות ה600 שקל אבל אתה צריך להיות מאוד מאוד מאוד מוכשרלדעתי אלף שקל זה בזבוז כסף למטרות אוברקלוקינגאוברקלוקינג בא בשביל לחסוך ממך כסף, בשביל שתוציא ביצועים גבוהים מהמערכת הקיימת ובשביל לקנות חלקים מוזלים שיגיעו רחוק כמו חלקים יקריםבאלף שקל האלה אתה יכול לקנות מעבד פנטיום4 נורמלי שיעשה אוברקלוקינג כמו שצריךאו מעבד+לוח AMD שיהיה תותח אוברקלוק...המלצה שלי.. פשוט תשאר עם הפרסקוט במהירות סטוק (מקור)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.