פורסם 2024 בינואר 172 שנים היי חברים. לפני כעשר ימים שלחתי בקשה בקבוצת הפייסבוק של פלונטר בקשה למפרט והם הביאו לי את המפרט הבא (שכבר לא קיים): כעת מפרט דומה, טוב יותר לדעתי, קיים באותו מחיר: קישור למפרט: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-I5-WIFI-RTX4070-32&lang=heb&cart=170553026052160794 האם המפרט שווה את הכסף? זה בשביל אח שלי שיש לו יומהולדת עוד כשבוע אז אני ממש מחפש לקנות בהקדם האפשרי. הבנתי שיוצאים עכשיו כרטיסי SUPER, שווה אולי בכל זאת לחכות? תודה מראש לעוזרים! נערך 2024 בינואר 172 שנים על-ידי Zeev86
פורסם 2024 בינואר 182 שנים בוקר טוב,רועי מTMS אישית לא הייתי ממליץ לרכוש מפרט מוכן אף פעם מפרט מחשב תמיד כדאי לבנות בבניה אישית בהתאם לצרכים ולשימושים של כל אחד מה מסגרת התקציב שלך לרכישה? יש לך צורך בויפי/בלוטוס? אופציה לקניה באילת? נפח אחסון רצוי במחשב?
פורסם 2024 בינואר 182 שנים המפרט משתלם. האם אידאלי ? למעבד כזה הייתי משדך לוח יותר טוב עם יותר מייצבי מתח לכל הפחות הלוח הזה :https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=B760M-GAMING-X-DDR4 ועדיף לוח כמו זה : https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PRO-B760M-A-WIFI-DDR4 שים לב שלא הקפדתי על סוגיית האלחוט . לכרטיסי סופר יקח קצת זמן להגיע לשוק .יכול להיות שחלק מדגמים יגיעו כבר שבוע הבא אבל עד שהשוק יהיה עם מבחר גדול זה יקח זמן . מאחר ויש מרווח גדול בין 4070 ל 4070ti אז תצפה שהם יעלו בהתחלה 300-400 ש"ח יותר מה 4070 וה 4070 ישאר באותו מחיר בערך .
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.