עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shimonta

פרט לTranscoding (שהוא הכרחי בציפייה מחוץ לרשת הביתית כי הוא מתאים את איכות הוידאו למהירות הרשת)

להבנתי גירסה 7.2.2 מורידה יכולות נוספות:

הסרה של תמיכה בקודקים מתקדמים: HEVC, AV1, VC1 בוידאו, ו-HEIC (פורמט התמונות של אפל).

אין יותר אינדוקס והצגה של תמונות ווידאו בפורמטים המתקדמים

אין יותר יכולות מתקדמות ב-Surveillance Station שדורשות פיענוח וידאו, כגון זיהוי תנועה על גבי השרת.

כעיקרון, כל מה שציינת קשור ל-VIDEO STATION שאכן הוסר. אבל עדיין אפשר להשתמש בדוקרים כמו JELLYFIN למשל שמאפשרים את רוב התכונות הללו. לגבי SURVEILANCE STATION אתה צודק. אבל מי שבאמת רוצה לשמר את היכולות האלה לא ישדרג ל-7.2.2. והאמת היא שאני לא מאמין שסינולוג’י יעמדו בלחץ של הלקוחות שלהם ששילמו רשיונות 50 דולר למצלמה ופתאום מאבדים יכולות..

נערך על-ידי ClassMulder

• תגובות 140
  • צפיות 20.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• קודם כל, כי פחות חשוב לי, ודבר שני, גם ככה קשה לקרר את המארז הזה, וזה רק יוסיף חימום. אם הייתי הולך על מארז מרווח יותר, הייתי שוקל את זה. N2 נראה מעולה. יש גם סיכוי שאקבל אותו כדי לכתוב סקירה. או

• אז היום הזמנתי את החלקים על מנת לנצל את מבצעי יום השנה באליאקספרס, החלקים שהוזמנו : $133.74 JONSBO N2 $91.31 AMD Ryzen 5 5600G $15.47 JONSBO HP400S low Profile Cooling $19.55 XrayDisk Ram DD

• אני לא גר בישראל, אז לא הייתי צריך להתמודד עם דואר ישראל, או לשלם מע"מ...

תמונות מצורפות

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shimonta

פרט לTranscoding (שהוא הכרחי בציפייה מחוץ לרשת הביתית כי הוא מתאים את איכות הוידאו למהירות הרשת)

הסרה של תמיכה בקודקים מתקדמים: HEVC, AV1, VC1 בוידאו, ו-HEIC (פורמט התמונות של אפל).

אין יותר יכולות מתקדמות ב-Surveillance Station שדורשות פיענוח וידאו, כגון זיהוי תנועה על גבי השרת.

TRANSCODING לא נחוץ גם לצפייה מחוץ לרשת הביתית. זה יותר תלוי בפורמט המקורי מבחינת רוחב פס.רוב תכני הווידאו שלא כוללים פס קול רב ערוצי כבד (כמו DTS-HD למשל) לא יכבידו גם בהזרמה מחוץ לרשת הביתית. לפחות מנסיוני.

פורסם
  • מחבר

11/11/2024: חזרתי מחופשה ביפן, ולצערי השרת לא הצליח לאתחל כמו שצריך. כלומר, לא בכלל. לאחר איפוס ביוס כמה פעמים הוא הצליח לעלות, אבל רק כדי להתרסק לאחר כמה דקות של עבודה. קשה לי לומר מהי הסיבה אבל חששתי שמדובר בלחות/חלודה היות והוא ממוקם ליד חלון ומזג האוויר כאן סוער לפרקים ולח כל הזמן. היות והוא היה מכובה כל התקופה, לא הייתה לו אפשרות לרוץ ולייבש לחות. לפני שקיללתי את מר גורלי והלכתי להזמין לוח אם חליפי (ולא זול), החלטתי לפרק את כל המערך (את לוח האם מהמארז, את האיוורור ואת המעבד והזכרונות) ולהרכיב הכול מחדש לאחר ניקוי מאבק והתזת ספריי מגעים. זה לא משהו שאני שש לעשות כי מדובר במארז קטנטן וצפוף מאוד עם גישה מינימלית לכל מחבר ומחבר. אבל.. לאחר פירוק והרכבה כולל את המעבד עם משחה טרמית מחדש, הצלחתי להחיות את החולה. בינתיים הוא רץ כבר מעל 12 שעות ללא בעיה מיוחדת (כן היה כיבוי טרמי היות וה-NVME הגיע לטמפרטורה גבוהה לאחר שנאלצתי להסיר גוף קירור שלו שפשוט לא נשאר מודבק). אני מזמין גם סוללת ביוס חדשה ליתר ביטחון.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של shimonta

עדכון קטן: צירפתי את מצלמת הפעמון שלי לשרת, ובשביל זה התקנתי SURVEILLANCE STATION. כפי הנראה היכולות עדיין קיימות. אני לא יכול לומר לך בוודאות מוחלטת אם העיבוד נעשה על השרת או על המצלמה עצמה.. אבל זה עובד מעולה.

פורסם
  • מחבר

סתם כי מעניין, פרוייקט מטורף לגמרי, בו הצליחו להתקין חומרת גיימינג הכי חזקה (פחות או יותר) של אינטל לתוך המארז הפיצי בו אני משתמש לשרת שלי:

פורסם
  • מחבר

05/12/2024: בשעה טובה, החלפתי מארז וגם הוספתי כרטיס מסך לצורך הרצת מודלים של AI מקומית. הם כבר רצים גם ללא כרטיס המסך, אבל באיטיות משוועת והתחממות משמעותית של השרת. המארז החדש הוא N3 של JONSBO, והכרטיס החדש הוא Asus Dual GeForce RTX 3060 V2 OC Edition:

w692.png

פורסם

יפה מאוד, תתחדש,

אתה עובד על העלאה של כמה תמונות ?

פורסם

מה גרם לך להחליף מארז?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

מה גרם לך להחליף מארז?

בעיקר יכולת ההתרחבות (מספר כוננים, ומקום לכרטיס מסך), אבל גם מארז מרווח יותר שומר על טמפרטורות סבירות יותר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shimonta

יפה מאוד, תתחדש,

אתה עובד על העלאה של כמה תמונות ?

בהזדמנות אני אוסיף. אבל זה בלגן בתוך המארז. קשה לסדר את הכבלים שם.

פורסם

למה קשה? אצלי בN2 סידרתי את הכבלים בלי בעיה, יש לך ים מקום.

פורסם
  • מחבר

07/12/2024: הזמנתי מעבד חסכוני יותר באנרגיה (i9-9900T) שיוסיף ליבות ויוריד את צריכת החשמל. עם זאת, שכחתי להזכיר, שלמרות שכרטיס המסך מותקן, הוא לא פעיל בגלל שאני לא מוצא את כבל ה-PCIE שהיה אמור להגיע עם הספק (סביר להניח שהוא קבור איפשהו, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בינתיים). לכן הזמנתי כבל מקורי מהיבואן, אבל זה יקח שבועות ארוכים עד שיגיע. חשבתי גם להסיר את ה-SSD CACHE ואז להתקין PROXMOX ולהעביר את מערכת ההפעלה של ה-NAS למכונה וירטואלית, מה שיאפשר להריץ דברים אחרים בנפרד מה-NAS. אבל זה נראה לי פרויקט גדול לזמן אחר. (והרבה התעסקות עם שורת פקודה של לינוקס שאני לא הכי אוהב)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shimonta

למה קשה? אצלי בN2 סידרתי את הכבלים בלי בעיה, יש לך ים מקום.

אצלך יש כרטיס מסך מותקן? זה לוקח 90 אחוז מהמקום הפנוי שיכול לשמש לסידור כבלים.

פורסם

יש אצלי כ.מסך LOW PROFILE - Quadro P400

*תמונה של כ.מסך עם הקירור הישן..שמאז כבר שמתי deepcool an600

אצלי רוב הכבלים שדורשים מקום הם מספק הכח, אבל בחלק התחתון מאוחרי ספק הכח יש הרבה מקום לאחסון הכבלים,

בנוסף בין החלק התחתון לעליון יש מרווח ששם ניתן גם להכניס את הכבלים.

לגבי המעבד שאתה מחליף, אכן תזכה לצריכת חשמל נמוכה יותר,

אבל פער הביצועים בין המעבדים נראה לי מאוד זניח.

IMG_20240421_195610.jpg.3bdff76d2cad3277ea39ddd9a831da9e.jpg

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shimonta

יש אצלי כ.מסך LOW PROFILE - Quadro P400

*תמונה של כ.מסך עם הקירור הישן..שמאז כבר שמתי deepcool an600

אצלי רוב הכבלים שדורשים מקום הם מספק הכח, אבל בחלק התחתון מאוחרי ספק הכח יש הרבה מקום לאחסון הכבלים,

בנוסף בין החלק התחתון לעליון יש מרווח ששם ניתן גם להכניס את הכבלים.

לגבי המעבד שאתה מחליף, אכן תזכה לצריכת חשמל נמוכה יותר,

אבל פער הביצועים בין המעבדים נראה לי מאוד זניח.

IMG_20240421_195610.jpg.3bdff76d2cad3277ea39ddd9a831da9e.jpg

N3 בנוי ומסודר אחרת. אני אפרסם תמונות ותראה למה זה לא שקול למה שאתה עושה במארז שלך.

נערך על-ידי ClassMulder

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים