עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

בבקשה, אבל לא ברורה לי התשובה שלך,

הכרטיס שצרפתי לך בתגובה הראשונה יש 5 כניסות sata.

נראה שאתה די נעול על לפצל את החיבור pcie אז לך על זה.

בהצלחה.

• תגובות 140
  • צפיות 20.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

Most Popular Posts

• קודם כל, כי פחות חשוב לי, ודבר שני, גם ככה קשה לקרר את המארז הזה, וזה רק יוסיף חימום. אם הייתי הולך על מארז מרווח יותר, הייתי שוקל את זה. N2 נראה מעולה. יש גם סיכוי שאקבל אותו כדי לכתוב סקירה. או

• אז היום הזמנתי את החלקים על מנת לנצל את מבצעי יום השנה באליאקספרס, החלקים שהוזמנו : $133.74 JONSBO N2 $91.31 AMD Ryzen 5 5600G $15.47 JONSBO HP400S low Profile Cooling $19.55 XrayDisk Ram DD

• אני לא גר בישראל, אז לא הייתי צריך להתמודד עם דואר ישראל, או לשלם מע"מ...

תמונות מצורפות

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shimonta

בבקשה, אבל לא ברורה לי התשובה שלך,

הכרטיס שצרפתי לך בתגובה הראשונה יש 5 כניסות sata.

נראה שאתה די נעול על לפצל את החיבור pcie אז לך על זה.

בהצלחה.

תודה. אבל בפירוש אין לי כוונה לפצל את חיבור ה-PCIE. יותר סביר שאני אחליף לוח לאחד עם ארבע יציאות SATA מובנות, ושני חיבורי M2, ואז אוכל לחבר מתאם M2 לשש יציאות SATA, ולנצל את הכול.

פורסם
  • מחבר

25/02/2025: רכשתי לוח משומש אחר של גיגהבייט מבוסס ערכת השבבים Z390 של אינטל, עם מעבד טיפה חלש יותר (אותו מספר ליבות אבל מהירות שעון נמוכה יותר וצריכת חשמל נמוכה יותר), וגם מתאם M2 לשש יציאות SATA. זה פותר לי את כל הבעיות שהזכרתי. מאפשר לי להמשיך להשתמש בכרטיס המסך, וגם לחבר עד 10 דיסקים קשיחים במקביל (ארבעה ללוח עצמו, ועוד שישה דרך המתאם). מה שכן, השימוש במתאם (ואולי בלוח החדש) צורך יותר מתח מאשר שיערתי. השרת במנוחה צורך כ-80 וואט לעומת כ-70-73 וואט קודם. אבל החלפת כל החומרה והרכבתה מחדש עברו בשלום. הדבר היחיד שנאבקתי בו (משום מה), היה קשור לכתובת ה-IP אותה השרת מקבל. לאחר שינויי הגדרות שונים, אתחול השרת כמה פעמים וגם הנתב פעם אחת, הכול הסתדר.

פורסם
  • מחבר

13/04/2025: וידאתי שהשרת עובד יפה גם מרחוק (מאוד) ואני יכול לגשת ולהשתמש בשירותים השונים שפתחתי לשימוש חיצוני, ללא בעיות.

פורסם
  • מחבר

28/04/2025: לאחר אחד מהעדכונים, אחד מהשירותים שאני מריץ על השרת (GPT4FREE) הפסיק לעבוד עם תקלת INTERNAL SERVER ERROR שנראה שהיא קשורה להרשאות, אבל אירעה רק לאחר אחד מהעדכונים האוטומטיים, ולא הצלחתי לפתור אותה גם לאחר מחיקה של הדוקר והגדרתו מחדש (כולל משיכת IMAGE). בנוסף, יצאו דגמים חדשים של סינולוג'י, לשנת 2025, שמביאים "בשורה" לא הכי טובה - נעילת דגמי הדיסקים הקשיחים לכאלה שמותגו מחדש ונמכרים תחת שמה של סינולוג'י. עולם ה-NAS לא ממש מבין את ההחלטה הזאת, היות והיא מגבילה את הקונים, ופוגעת בגמישות של סדרות ה-NAS - שלא לדבר על המחיר והזמינות. במקרה שלי זה לא רלוונטי, כי המטען שבו אני משתמש עוקף את המגבלות הללו בדומה לתמיכה שלו כמעט בכל חומרת PC שיש.

פורסם
  • מחבר

06/05/2025: הבעיה הראשונית עם G4F נפתרה - הייתה קשורה להרשאות ולתיקיית COOKIES שעשתה בעיות. אבל גם אחרי התקנה והגדרת הרשאות מחדש, עדיין יש בעיות עם שמירת API KEYS. אני מנסה לפתור את זה מול המפתחים. בנוסף, הגדלתי את כמות הזכרון בשרת למקסימום שהלוח יכול לקבל - 64GB.

image.png

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים