עבור לתוכן

תגידו איזה מעבד לקנות..??

Featured Replies

פורסם

שלום הלכתי למס חנויות בו הציעו לי מחשבים(אני בניתי..) אבל המעבד תמיד היה בעיתי כי הבחור שאני בונה לו את המחשב לא רוצה AMD אז מן הסתם הלכתי לינטל..

בכל חנות המליצו לי על פרסקוט ופה באתר מציעים לי לא לקנות פרסקוט... אז מה הבעיה המעבד ואם הוא כל כך לא טוב אז איזה כדי???

פורסם

הוא לא מומלץ כי הוא מתחמם הרבה יותר והביצועים שלו פחות טובים משל הנורט'ווד. הוא יהיה טוב יותר במהירויות שעון גבוהות יותר אבל במה שיש כרגע (2.8-3.4GHZ) הוא לא מציג ביצועים טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מבין בינטל.....אני רק יודע שיש פרסקוט ויש HT אבל מה ז"א northwood ????

פורסם

אינטל לא ינטל!

בכל מקרה יש שלוש ליבות למעבדי פנטיום 4

ליבת ווילמיט מהתחלת הפנטיום4 - בערך 1 גיגהרץ, ועד בערך 1.6גיגהרץ - לא ממש טוב לOC ליבה לא ממש שיא אבל היתה טובה בזמנה..

ליבת נורטווד שימשה עד היום גם לפנטיום וגם לסלרון מ 1.7 גיגהרץ ועד 3.2 אולי אפילו 3.4.. מגיעה עם חצי מגה קאש (512K)

ליבת הפרסקוט החדשה מצויידת ב1MB של זיכרון מטמון.. ליבה יחסית לא מוצלחת כרגע לא מנצלת את עצמה כמו שאמר ידידי למעלה תמצא את עצמה יותר במהירויות גבוהות.. מגיעה לצערינו לטמפ גבוהות מול הליבות הקודמות

ההיפר טריידין (HT) זאת טכנולוגיה שנכנסה לשוק המעבדים החדש של אינטל שעובד בבאס 800 ומדמה כפל מעבדים (יוצר מעבד וירטואלי) גם הפרסקוט וגם הנוטווד (סדרת C) משתמשים בטכנולוגיה הזאת

עוד דבר חשוב.. ליבת הפרסקוט עובדת בטכנולוגיית 0.09 מיקרון בעוד הליבה הקודמת עובדת ב0.13 מיקרון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים